2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 97 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خیلی مظلومم سنمم کمه خیلی بیبی فیسم و ناخاسته بود بعد ۶ سال جلوگیری یهو بعد ۲ هفته فهمیدم با ...

ای جان درکت میکنم روزای اول برات سخته درکش

ببین از خواهر من ک کوجیکتر نیستی

خواهرم ۱۶سالش بود بچه اولش ب دنیا اومد

ب این فک کن ی موجود خواستنی گوگولیی😍میخواد بیاد مهمون خونت بشه

ب همسرت گفتی؟؟

همه حرفات قبول

ولی هدیه خداست و تو این دوره زمونه میبینی ک از هر ۱۰تا زوج ۷تاشون درگیر دوا و دکتر برا بچه

انوقت خدا اینقد قشنگ سوپرایزت کرده میخوای پسش بدی

من ب گناه و عاقبت سقط ندارم ولی اینو در نظر بگیر اگه بعدها خواستی باردار بشی و دیگه باردار نشدی چی یا اینکه عذاب وجدانت

این ترسا طبیعیه همه اولش دارن ولی ب بعدانقد برات شیرینه دوران بارداری ک یادت میره ک ترس داشتی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

وای نه میدونم حاملم ولی میخام سقط کنم اگه بشه

نکن دختر خوب

حیفه بعدها پشیمون میشی

چن سالته؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

ای جان درکت میکنم روزای اول برات سخته درکشببین از خواهر من ک کوجیکتر نیستی خواهرم ۱۶سالش بود بچه اول ...

اره میدونم ولی پیش مشاور رفتم گفت خانم هرکی هرچی بگه برات مهم نباشه ببین بدن خودت چی میگه گفت هدیه خدا اینا رو ول کن ببین شرایطتت چی میگه ولی من حسم میگه نمیتونم از یه بچه مراقبت کنم نمیتونم از سزارین جون سالم به در ببرم نمیدونم خیللللللی استرس دارم یعنی مثلا شکمم ک میخات بیاد بالا فکرش داره روانیم میکنه بعد اگه بچه تکون بخوره مثل چی میترسم مثل چی از سزارینم که نگم برات حاضرم خدا جونم بگیره ولی نکنم فکن یه دندون عقل خراب داشتم از ترس جراحی ۵ ماه کامل پشت سر هم انتی بیوتیک میخوردم که نرم جراحی

ببین من خیلی مظلومم سنمم کمه خیلی بیبی فیسم و ناخاسته بود بعد ۶ سال جلوگیری یهو بعد ۲ هفته فهمیدم با ...

😐😐😐😐😐😐

بیبی فیس بودن مگه بده

بلاخره 6 سال جلوگیری کردی کم نبوده فک کنم سنت زیاد هم باشه لطفا یکم عاقلانه تر فک کن عزیزم

این ترسا اولش هست و طبیعیه بجای فرار کردن ازش بهتره اینو بپذیری و با مادرای دیگه که مثل خودت هستن صحبت کنی و ازشون راهنمایی بخوای مطمئنا خیلی استرست رو کمتر میکنه

اره میدونم ولی پیش مشاور رفتم گفت خانم هرکی هرچی بگه برات مهم نباشه ببین بدن خودت چی میگه گفت هدیه خ ...

از کجا میدونی ک سزارین. میشی😉😅

والا چی بگم خدا عدال و عالم حتما میدونه ک شرایطشو داری بهت بخشیده

من بچه اولم ۱۸سالم بود یا۴۶یا۶۸کیلو بودم لاغر قدمم خیلی بلند نیس ضعیف بودم ولی خداروشکر بچم سالم دنیا اومد شکم نداشتم انقد لاغر بودم طرف منو میدیم فک میکرد یکم تپل شدم خودم میگفتم باردارم

بازم نظر خودت ولی از من میشنوی نکن

۳۰ سالمه ولی یه ۳۰ ساله به شدت روحیه لطیف و بچه گونه و اندام ظریف مظلوم

خب دیگه کجات الان بچه ست 😐😐😐😐

همه دخترا روحیه شون لطیفه این چه حرفیه آخه

مگه میخوای بری بجنگی 😐

بعدم اندام ظریف که خوبه کجاش بده

به خودت برس بعده زایمان هم ورزش کن

اندامت حفظ میشه

منظورت از مظلوم هم متوجه نمیشم ینی چی

۳۰ سالمه ولی یه ۳۰ ساله به شدت روحیه لطیف و بچه گونه و اندام ظریف مظلوم

ای جونم خدا حفظت کنه

من ۳۵ سالمه با همین روحیات و اگه منو ببینی میگی ۲۰ بیشتر نیستم انقد ک بیبی فیسم و ظریف😅😅😅هرجا نیرم فک میکنن من عروس کوچیکم با اینکه من عروس بزرگ خانوادم

اره میدونم ولی پیش مشاور رفتم گفت خانم هرکی هرچی بگه برات مهم نباشه ببین بدن خودت چی میگه گفت هدیه خ ...

هنوز اولشه و فک میکنی نمیتونی

بزار بیاد اونوقت خودت از خودت تعجب میکنی

قطعا میتونی که خدا یکی از هدیه های قشنگش رو بهت امانت داده براش نگه داری و بزرگش کنی همه اینا میگذره الان بخاطر بهم ریختن هورمونت اینطوری میگی احساسی تصمیم نگیر اگه واقعا روحیه ت انقد لطیف باشه بازم نمیتونی قانع بشی که بچه تو بکشی.....

آره اگه پوچ باشه

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

😐😐😐😐😐😐بیبی فیس بودن مگه بده بلاخره 6 سال جلوگیری کردی کم نبوده فک کنم سنت زیاد هم باشه لطفا یک ...

بخدا خیلی میترسم خیلللی شایدم من دیونم که این حسارو دارم نمیدونم خیلی تو شوکم ۳۰ سالمه ولی نه فکنم یه ۳۰ ساله همه فن حریف خیلی بزرگسال یه دختر مظلوم و ظریف و ک اخلاق روحیاتش ۱۶ سالست