2777
2789
عنوان

آرایشگری

175 بازدید | 18 پست

سلام خانوما اینجا کسی هست ک ارایشگر باشه،،میخوام برم دوره ارایشگری چقد هزینه میخواد؟چیکار باید انجام بدم؟ارایشگاه بزنم سودداره؟

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مال شبنم نظیف رو پرسیدم خصوصیش پونزده میلیون بود فقط میکاپ 😳

اوه چ زیاد حتما خیلی حرفه ای یاد میده

اینجا من یه جا پرسیدم حدود ۵ملیون میشد با مدرک فنی حرفه ای 

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  
اوه چ زیاد حتما خیلی حرفه ای یاد میده اینجا من یه جا پرسیدم حدود ۵ملیون میشد با مدرک فنی حرفه ای&nb ...

وسایل خیلی مهمه 

خیلی ریسکه کاری که من میخوام بکنم ،اما واقعا هزینه اموزشش برام گرونه 

اره انصافا کارش خوبه ،بعضیارو میکوبه از نو میسازه 😅

وسایل خیلی مهمه  خیلی ریسکه کاری که من میخوام بکنم ،اما واقعا هزینه اموزشش برام گرونه  ا ...

چ کار میخوای بکنی مگه🙂?

بگو شاید منم انجام دادم😊

تا حدی اموزشو بلدم ،وسایل گرونشو بخرم و خودم تو خونه تمرین کنم ، بعد برم مدرک فنی حرفه ای رو بگیرم&n ...

اسم کاری ک میخوای انجام بدی چیه. ? 

میکاپ  خیلی تیکه تیکه توضیح دادم 😂😂😂😂

😂😂

خیلی خوبه 

وسایلش چیا هستن ک گرونن?

منم دنبال یه کار تو همین مایه ها هستم 

😂😂 خیلی خوبه  وسایلش چیا هستن ک گرونن? منم دنبال یه کار تو همین مایه ها هستم

اول از همه  براش ها و قلموها 

مژه مصنوعی 

کرم پودر

کانسیلر

هایلایتر

کانتور

پودر تثبیت کننده

اسپری فیکساتور

خط چشم انواع مایع و مدادی 

رژ لب

سایه

خط لب و خط چشم سفید

مداد ابرو ، پودر ابرو و ...

پرایمر

اینا الان یادم بودن 

تازه بعضیاشون مثلا کانسیلر مایع و جامد داره مایع برا پوست چرب و جامد برای خشک بهتره 

اول از همه  براش ها و قلموها  مژه مصنوعی  کرم پودر کانسیلر هایلایتر کانتور پودر ...

اهان اره گرون درمیاد

بعد میخوای ارایشگاه بزنی یا تو ی آرایشگاهه کسی کار کنی?