2777
2789
عنوان

یکم ناراحتم از

74 بازدید | 4 پست

بچه اوردن

من میخام برم 🫠از بچگی رویای دانشگاهو درسو کشورای دیگرو داشتم

بعد ازدواجم ک دیگه درس نتونستم بخؤنم

رویایی مهاجرتمم ک پودر میشه یعنی هیچوقت نمیتونم کشورای دیگرو ببینم؟

بچه دار هم ک بشم ک دیگ هیچ

شائد اگ اون بزرگ شه درس بخونه بتونه ب همه نداشته های من برسع🫠خودم پشتشم تا برسه از کل زندگیم میگذرم میشینم پاش براش مادری میکنم مث مامان خودم نمیشم هرگز قول میدمت کوچولو

عزیزم افرین که تصمیم گرفتی مادر خوبی باشی اما یادت باشه هرگز بچه رو مقصر نرسیدن به ارزو هات نباشی خودت بودی که تصمیم گرفتی ازدواج کنی و مادر شی

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین بچه انقدر شیرینه اگر دوسش داشته باشی به همه چی می ارزه

اصلن درس خوندن تو این زمونه انقدرا هم مفید نیس

مهاجرت و ایما هم که رویا و خیاله

ولی عشق به بجه از همه چی واقعی تره لذت زندگیه

من درسمن خوندم سرکارم رفتم اما هیج کدوم خیلی خوشحالم نکرد اما بغل کردن بچم واییی چه حالی میده

از اونور به بچت هم نباید فشار بیاری رویاهای نرفته توورو جبران کنه اون خودش تصمیم میگیره چی بخونه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی