2777
2789
عنوان

راهنمایی کلاس اول

687 بازدید | 70 پست

خانما ی سوال دیروز بچه خواهرم املا داشته از قضا امد خونه میگه مادرش پ کو املا کل دفتر املا و مشق زیر رو میکنه تک تک برگه میزنه املا نیس از معلم میپرسه معلم میگه من املا گرفتم امضا زدم برو وسطا یا اخرا رو ببین هزار بار گشتیم نبود بچه میگه ننوشتم از مادرا تو گروه میپرسیم مادرا میگن املا گرفته شده و بچه هاشون میگن فلانی ننوشته پ چرا معلم هزار بار ازش پرسیدیم حتی با ویس میگه املا گرفتم نوشته بچه و امضا کردم بیار مدرسه دفتراشو تا نشون بدم کی داره درست میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا گم شده

یا بچه شیطنت کرده ننوشته

اینقدرا پیگیری نیاز نیست واقعا که هزار بار از معلم پرسیدین.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
چقد سخت مییگیرینذحتما کنده شده جایی افتاده بچه کلاس اولی شیطونه دیگه

اخه بحث اینه چرا معلم ۳۰ ساله داره با تاکید میگه نوشته ولی بچه ها دوستاش دارن میگن ننوشته من میخوام بدونم کی راست میگه کی دروغ

یا گم شدهیا بچه شیطنت کرده ننوشتهاینقدرا پیگیری نیاز نیست واقعا که هزار بار از معلم پرسیدین.

میگه من عمدی ک بخاطر ناراحت شدن یا نشدن شما ک نمیگم دارم میگپ نوشته بچتون

میگه من عمدی ک بخاطر ناراحت شدن یا نشدن شما ک نمیگم دارم میگپ نوشته بچتون

حضوری حرف بزنید شاید بچه شما رو با یه بچه دیگه قاطی کرده.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
شاید املا گفته ولی بچه ننوشته معلمم قاطی کرده کی نوشته کی ننوشته

اخه میگم همش تو ویس با تاکید گفت بچتون نوشته اسم فامیلش اینه امضا زدم همه نوشتن دل بخواهی نیس ک بچه ننویسه من گفتم اون نوشته چرا میری از مادرا میپرسی من دارم میگم نوشته

معلم دختر من پارسال به سوال ریاضی رو اشتباه نوشته بود تو کتاب گفتم این اشتباهه گفت خانم گفته من پیام دادم مامان دو سه تا دوستاش عکس همون صفحه رو فرستادن اونام مثل دختر من نوشتن پیام دادم معلم گفتم ببخشید اینو اشتباه نوشتن بچه ها مستقیم نگفتم که شما اشتباه نوشتید گفت من هنوز این صفحه رو چک نکردم درصورتی که همه بچه ها میگفتن خانم روی تخته نوشته ما از روش نوشتیم و دقیقا همه بچه ها مثل هم نوشته بودن میخوام بگم متاسفانه بعضی بعضی معلمها یه ذره اخلاق ندارن بعد ما انتظار داریم بچه مون دروغگو نشه وقتی معلمش اینقدر واضح دروغ میگه

امید آخرین چیزیست که میمیرد