2777
2789

اینستا دومین مرد ثروتمند جهان تو سن ۶۱سابگی با خانوم۵۵ساله ازدواج کرده و۷شبانه روز گرونترین عروسی جهان براش گرفته 😊 برای کادو تولدش هم یک عمارت چند میلیارد دلاری هدیه داده

بعد زیرش کامنت کذاشتن وای باورم نمیشه این همه خرج برای یک زن یائسه!!😳😳😳

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامنتش ایرانی بوده؟چون از نر ایرانی که دنبال بچه برای ازدواجه تا بیشتر بچه دار بشه بعید نیست

آره دیگه ایرانی بود

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

آره دیگه ایرانی بود

پس صد در صد فاقد اهمیته بزرگترین یاسی که یک زن میتون باعثش بشه همکاری با یک مرد برای به وجود آوردن این گوه هاست

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

مردایرانی تربیت مادرایرانی

اتفاقا مرد ایرانی تربیت جامعه مرد سالار قربانی ساز ایران

اون مادر هم اگه فرصت اگاهی داشت اینجوری نمیشد

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

پس صد در صد فاقد اهمیته بزرگترین یاسی که یک زن میتون باعثش بشه همکاری با یک مرد برای به وجود آوردن ا ...

خیلی قشنگ گفتید 😂🙂👏🏾

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

حالا بیشترین کامنت ها هم از خود خانماس متأسفانه این فرهنگ های غلط و نگاه کالا گونه به زن رو همی ...

یک دختر ایرانی۳۵ساله با یک مرد خیلی پولدار انگلیسی ازدواج کرده بود و پسره مازراتی میخرید براش و... بعد جدا شد

دختره گفته بود اگه مردی برات خرج نمیکنه نباید توقعی داشته باشه

دختره زیرش کامنت گذاشته بود داری میانسال میشی ولش کن دیگه😐

اتفاقا مرد ایرانی تربیت جامعه مرد سالار قربانی ساز ایراناون مادر هم اگه فرصت اگاهی داشت اینجوری نمیش ...

کلازناپشت هم نیستن حتی اینجاطرف تاپیک میزنه شوهرم خیانت کردواون زنی که واردزندگیش شده رونفرین میکنه دیگه نمیگه شوهرمم مقصربود

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰