2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خودم کارما پس دادم الانم در حال کارما پس دادنم

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

چطور باورش کنم من هرچی هرکس بهم ظلممیکنه کارما اصلا نمیبینم

طول میکشه

ببین یه شخصی خیلی بهم ظلم میکرد

جوونم هست

بعد تازه فهمیدم

یه مشکل قلبی پیدا کرده و باید بخاطرش بره بیمارستان

و درد میکشه

باورت نمیشه چقدرازدستش آزاردیدم

چقدر قلبمو درد آورد

چقدر گریه کردم

خوشحال نیستم اینجوری شده ولی واقعا آدم ظلم کنه بهش برمیگرده خوبی ام کنه برمیگرده

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

چطور باورش کنم من هرچی هرکس بهم ظلممیکنه کارما اصلا نمیبینم

ببین انرژی هیچوقت از بین نمیره . خوبی و بدی هم همینجور . گاهی زود جواب میبینن گاهی دور . اگر دیر جواب کارشون رو ببینن کمر شکن تره کارماشون