2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر شد هزینش؟

فايده نداشت ك ١ميليون و چهارصد هزار😭😭😭😭😭😭😭😭

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
زینک اسکید برا تیرگی زیر بغل و زانو کشاله ران هم هست دوستام نتیجه گرفتن  یک ساعتی بزار بمونه هر ...

واقعا تاثير داره زينك

من ميخام بخرم خستم شده كاش نتيجه بده فقط☹😭😭😭

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️
اره گلم بخر دو هزار تومن قیمتشه ضررم نمیکنی

دستت دردنكنه ايشالله خير و خوشي ببيني

این محلول رو هم میتونید برای روشن کردن نواحی تیره بدنتون از جمله نواحی تناسلی (خارجی دیگه ) و زیر بغل استفاده کنید 

محلول روشن کننده پینک 

موثر ه و تاییدیه اروپا و سازمان غذا و دارو آمریکا رو داره

بیخطره و ضرر نداره . عمق نفوذ این محلول اونقدری زیاد نیست که به پوست و دستگاه های داخلی بدن آسیب بزنه 

من خودم 4 بار انجامش دادم و از نتایجش راضی بودم کاملا روشنتر شده 

تو دنیا از جمله اروپا و آمریکا تو کلینیک های زیادی استفاده میشه چون خود تولید کننده مرکز و کلینیک زیبایی بزرگ و معروف تو 15 نقطه دنیا داره 

برای محلول روشن کننده به اطلاعات بیشتر نیاز دارم!! 

رو این لینک برید اطلاعات تماسشون هست و برای تهیه محصول راهنماییت میکنن

محلول روشن کننده پینک

استفاده از پورهای سنتی هم روشن میکنه ب مرور زمان هم رویش رو کمتر میکنه،

و استفاده از سفیداب و کیسه،ماست و لیمو،و حنا و سدر،

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

خانم ها از جوش شیرین و این حرفا استفاده نکنید چون لایه برداریشون کنترل نشده است و به مخاط ناحیه تناسلی اسیب میزنه 

این محلول رو تو مطب خانم دکتر میترا بهمن پور - متخصص زنان  استفاده میکنن ایشونم با درمان خانگی به شدت مخالفه 

ای محلول رو رویش مو هم اثر داره و کمترش میکنه

رو این لینک برید اطلاعات تماسشون هست و برای تهیه محصول راهنماییت میکنن

محلول روشن کننده پینک