2777
2789

و معصومین پیامبرا اماما قرآن و اخرت قیامت و...

لطفا لطفا اگر اعتقادی ندارین دوباره کاری نکنید تاپیک بترکه منم تعلیق شم و نتونم هیچوقت به جواب سوالام برسم🙃❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه این مسئله زمان بره و بازم نمیشه به فهم ۱۰۰ درصدی و کامل رسید چون همیشه برای درکش بازم چیزی هست

اما مطالعه و کتاب خوندن درباره مسائل دینی یا مثلا تفسیر قرآن

خوندن قرآن با معنی و نهج البلاغه

خیلی کمکت میکنن برای رسیدن به یه فهم کافی برای شروع

پیدا کردن شبهات و سوالات و خودت بری دنبال جوابشون و تحقیق کنی

ارتباط قلبی و توسل به خدا و ائمه

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

جوابش خیلی سادس با مطالعه کردن رفع شبهات دینی گوش دادن به سخنرانیهایی که اطلاعات خوب میدن

میشه معرفی کنید لطفا بگین دقیقا از کجا که مطالب هم درست تر باشند ؟

کتاب های خوب اگر میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

من خودم روزی یک صفحه قرآن رو با معنی میخوندم

و دنبال تفسیرش میگشتم تفسیری که باهاش راحت باشم

بگرد ببین کدوم برات فهمش راحته و خیلی سخت نیست

یا نهج البلاغه رو روزی یک حکمت میخوندم

خیلی کمکم کردن

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

میشه معرفی کنید لطفا بگین دقیقا از کجا که مطالب هم درست تر باشند ؟

قرآن رو بخونی و تفکر کنی در آیاتش

تفسیرش رو بخونی هر روز حتی یک آیه . میتونی تفسیر آیات رو از نت در بیاری هر تفسیری که راحت تری تفسیر البیان ، تفسیر میزان، تفسیر نور...

نهج البلاغه رو با تفکر در معانیش ...

اگه شک و شبهه ای داری از کارشناسای این حوزه بپرسی که من اپلیکیشن پاسخگو رو پیشنهاد میکنم روی گوشیت نصب کنی و آنلاین سوالاتت رو با کارشناسا در میون بزاری

کلی هم سوال جواب آماده داره که میتونی هر روز بری و مطالعه کنی

سایت پرسمان هم همینطور میتونی سوالاتت رو بپرسی

سخنرانی هم من صوتای استاد شجاعی رو پیشنهاد میکنم توی تلگرام یا ایتا سرچ کنی میاد

که البته پیشنهادم اینه وارد سایت montazer.ir که متعلق به استاد شجاعیه بشی اونجا فرم پر کنی بهت یه برنامه همراه با دسرسی به صوتای مختلفشون به صورت رایگان بهت میدن

حتی میتونی از هوش مصنوعی هم درباره چیزایی که درمورد دین میخوای بدونی استفاده کنی و ازش بپرسی

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

اول از همه همونایی که دوستان گفتن، جواب سوالات و شبهاتتو پیدا کن با نمطالعه و تحقیق و قران و نهج البلاغه و احکام دین و ... رو بخون و دنبال فلسفهه پشتشون باش تا جایی که به عقل ما میرسه البته میتونیم بفهمیم

دوم به نطرم پیدت کردن دوست مذهبی اگه بتونی یه دوستی که هم خوش اخلاق باشه هم اطلاعاتش خوب باشه پیدا کنی خیلی خوبه

بعد خود رعایت احکام دین و نزدیکی به خدا هم به نظرم خیلی مهمه

حرف زدن با خدا و دعا کردن خیلی تاثیر داره

کسیو نمیشناسم که معرفی کنم متاسفانه وگرنه حتما معرفی میکردم

اگه سوال مهمی داشتی که جوابشو نتونستی پیدا کنی بپرس من سعی میکنم دنبال جوابش بگردم البته من تحصیلات دینی ندارم ولی چون ذهنم خیلی پرسشگر بود خیلی از سوالاتمو جواباشو پیدا میکردم

اول از همه همونایی که دوستان گفتن، جواب سوالات و شبهاتتو پیدا کن با نمطالعه و تحقیق و قران و نهج الب ...

اخه اطلاعات دینیم تقریبا صفره

دنبال کتابایی ام که قشنگ توضیح داده باشه حتی قران رو