2777
2789
عنوان

بعد مدتها تصمیم گرفتم پیج بزنم

111 بازدید | 14 پست

انقد بالا پایین کردم شغلهارو

حتی قید معلمی رو هم زدم

شوهرم کارش دکوراسیون داخلیه من تصمیم گرفتم کارای فضای مجازی و هرچی ک باشه بعهده بگیرم چون حقوق معلمی اونقدی نیس ک زحمتش هست... ینی میگم یا کار نکنم یا اگه میکنم پول خوبی درارم

معلمی هم تهش میشه حقوقی ک بتونم چارتا لباس بیشتر بگیرم پس فایده نداره

اولا تصمیمم درسته؟ هرچند خیلی مصممم این سری. لطفا هرچی ک فکر میکنید کمکم میکنه بگید

دوما بااین اوضاع داخل کشور خیلی امروز ب هم ریختم میگم وقت استارت زدن پیج و اینا نیست. هست؟

خیلی خوبه و اگه روش تمرکز کنی و بلد باشی مسیرشو میتونی نتیجه خوبی بگیری ولی تا وقتی پیجت به درآمد قابل قبول و ثابتی نرسیده درآمد فعلیت رو حذف نکن از زندگیت و بعدش تصمیم بگیر برای حذف شغل فعلیت❤️

موفق باشی عزیزم✨️🌱

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

خیلی خوبه و اگه روش تمرکز کنی و بلد باشی مسیرشو میتونی نتیجه خوبی بگیری ولی تا وقتی پیجت به درآمد ق ...

ممنون

و بنظرت برای شروع وقت نامناسبی انتخاب نکردم؟

الان یه هفتس میخام شروع کنم هی همه چی بالا میره میترسم جنگم بشه با استارت من😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون معلمی شغلیه که خیلی براش زحمت میکشی تا بهش برسی خیلیا بخاطر همون زحمته دلشون نمیاد کنار بزارن حتی با حقوق ناچیزی که اصلا کفاف عادی ترین چیزارو نمیده ولی بنظر من اگه فکر میکنی حقوقی که میگیری کمه و داری حیف میشی و خوشحال نیستی توشغلی که حتی کلی براش زحمت کشیدی تا بهش برسی، بیا بیرون و یه کار دیگه رو امتحان کن بلاخره شغل مناسب خودتو پیدا میکنی .

چون معلمی شغلیه که خیلی براش زحمت میکشی تا بهش برسی خیلیا بخاطر همون زحمته دلشون نمیاد کنار بزارن حت ...

ن اشتباه نکن من الان معلم نیستم. میخاستم بشم که بیخیال شدم

راستش من میگم اگه واسه ۱۰،۲۰ تومن قراره کار کنم و نهایت بتونم مثلا یه ماشین یا تاآخر عمرم خونه بخرم خب اصلا کار نمیکنم همون ماشین و خونه رو هم نمیخام

ولی اگه کار میکنن طوری حقوقم باشه ک لااقل ب ۴تا آرزوهامم برسم دیگه...

نمیدونم زیادی توهم نزده باشم همونم از دست بدم... ولی خب خیلی منطقی نشستم فکر کردم اخه

ممنونو بنظرت برای شروع وقت نامناسبی انتخاب نکردم؟الان یه هفتس میخام شروع کنم هی همه چی بالا میره میت ...

نه عزیزم

هر زمانی میتونی شروع کنی فقط باید زمان بزاری برای پیشرفت

و بدونی که از شروع کارت یهو ویو میلیونی و یا تعداد خیلی زیادی فالوور جذب نمیکنی باید زمان ببره و تمرین کنی بفهمی مخاطب تو کدوم مدل محتوا رو میپسنده

و مخاطبت و نیازهاش رو بشناسی

زندگی یه سفره نه مقصد 🌱✨️توی این سفر هر تجربه یه قصه س و من عاشق ماجراجویی توی این سفرم🩷🕊تاپیک هام روایت تجربه های مسیر رشدمه و امیدوارم به تو هم کمک کنه به نسخه بهتری از خودت تبدیل بشی🧘🏻♀️✨🩷

نه عزیزم هر زمانی میتونی شروع کنی فقط باید زمان بزاری برای پیشرفت و بدونی که از شروع کارت یهو ویو می ...

بله ازین لحاظ چیدم که حتی یک سال دوسال ممکنه زمان ببره ولی خب استمرار خیلی مهمه بله میخام واقعا برنامه داشته باشم اصولی پیش برم

ن اشتباه نکن من الان معلم نیستم. میخاستم بشم که بیخیال شدمراستش من میگم اگه واسه ۱۰،۲۰ تومن قراره کا ...

البته یکم زیادی خیال پردازی خواهر همینکه بتونی ماشینو خونه بخری هنر کردی چون هرچقدم که کارت توپ باشه سختی میکشی تا بدستشون بیاری تو این مملکت و اوضاع قشنگش ولی برا همونا هم باید یه شغل خوب داشته باشی پس اگه فکر میکنی با حقوق معلمی نمیتونی حتی به اینا هم برسی پس از تصمیمت پشیمون نشو.پیج راه انداختنم کار ساده ای نیست ولی چیزیم نیست که نشه انجامش داد باید خیلی تمرکز بکنی روش.محتوات چی باشه تایم پست و استوری گذاری رو بلد باشی.چجوری فعالیت کنی مخاطب کیا باشن خیلی مهمه.ولی بری توکارش کم کم قلقش رو پیدا میکنی .صبر و حوصله ی خیلی خیلی زیاد میخواد.

بله ازین لحاظ چیدم که حتی یک سال دوسال ممکنه زمان ببره ولی خب استمرار خیلی مهمه بله میخام واقعا برنا ...

پس شروع کن و برنامه محتوایی داشته باش حتما

مطمئن باش با داشتن چشم انداز و برنامه حتما موفق میشی 😍❤️

البته یکم زیادی خیال پردازی خواهر همینکه بتونی ماشینو خونه بخری هنر کردی چون هرچقدم که کارت توپ باشه ...

ن اصلا من تو قید خونه و اینا نیستم راستش. میگم ینی تهش اینه تاآخر عمرم اگه هزارشو خرج نکنم مثلا تو ۵سال ماشین بگیرم بااون حقوق! ولی خب نیدونم همونم نمیشه چون وضعیتی نداریم ک اون پول کاملا پس انداز شه

اره پیج اوایلش از معلمی هم سختتره ولی بقول شما کاری نیس که نشه. پس بنظر شماهم اگه کارم بگیره میتونم بیشتر از اون حقوق دربیارم. نه؟ خودم ک خیلی امیدوارم حتی بااین وضع مملکت

پس شروع کن و برنامه محتوایی داشته باش حتمامطمئن باش با داشتن چشم انداز و برنامه حتما موفق میشی 😍❤️

🤩🙏مرسی از انرژیت

خداکنه ک بشه منم صد خودمو میزارم

ن اصلا من تو قید خونه و اینا نیستم راستش. میگم ینی تهش اینه تاآخر عمرم اگه هزارشو خرج نکنم مثلا تو ۵ ...

اره من پیجایی دیدم که ماهی ۲۰ ۳۰ تومنو درمیارن درحالی که یه دبیر از حقوق ۱۵ تومنیش ناراضیه

🤩🙏مرسی از انرژیتخداکنه ک بشه منم صد خودمو میزارم

قربونت❤️

من سال هاست توی مجازی فعالیت میکنم و با پیج های زیادی همکاری کردم

نگران شرایط و ... نباش

چون فضای مجازی اینطوریه یه مدت تنش داره و باز آروم میشه

مهم اینه توی هر دوتاش استمرار داشته باشی

قربونت❤️من سال هاست توی مجازی فعالیت میکنم و با پیج های زیادی همکاری کردمنگران شرایط و ... نباش چون ...

چه خوشحال تر شدم ک یه متخصص نظرشو گفت🤩

پس شروع میکنم ب امیدخدا