ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1660 عنوان شیطونا بیان 83 بازدید | 8 پست از کجا میفهمید یکی ازدواج کرده و متاهله یا تو رابطه اس؟یه آدم رندوم غریبه یه شماره ازش دارید هیچگونه ارتباطی ام ندارید چرا من متوجه نمیشم و بقیه میشن از اولم هیچکس برام مهم نبوده شاید همه چیز از درون تو آغاز میشود امروز | 03:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__پرنسس__ عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 1611 من حتی اونایی که دست چپشونحلقه دارنبازم احساس میکنم بخاطر مد انداختنکلا عقلم گاهی ایست میزنه 《میبوسمت؛تمام جهان مست میشود》
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1660 هیچکس نمیشه جان؟ متوجه نشدم همه چیز از درون تو آغاز میشود
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1660 من حتی اونایی که دست چپشونحلقه دارنبازم احساس میکنم بخاطر مد انداختنکلا عقلم گاهی ایست میزنه وای من نمیدونم چجوری بقیه میفهمن آمار درمیارن من از اولم هیچی هیچکس مهم نبوده اینا رو میبینم هی متعجب میشم بعد مغزم هنگ میکنه خب از چه راهی مثلا همه چیز از درون تو آغاز میشود
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6208 نمیشه خب اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن جغله
ماه۰۰2 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1660 خب مثلا اگه مجرد بشه چی میشه؟ فرقی نمیکنه اینکه یه سریا خیلی آمار درمیارن درمورد خودم یا ...زود میفهمن متعجبم میخواستم ببینم راهی هست یا من زیادی بی اهمیتم که یادنگرفتم همه چیز از درون تو آغاز میشود