2777
2789
عنوان

چ بهونه ایی بیارم دخترا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 113 پست
خودم 😭😭😭

نگو چیزی به مادرت اونا نمیگن برس کردی همه چیو بدتر نکن

اروم باش اول از همه برس باعث تغییر شکلش نمیشه مشخص دخول شی بوده یبار هم بوده الان اسیب دیده قطعا ولی پارگی کامل نیست به بهونه خونه دوست کتابخونه چیزی بردار برو

برو کتابخونه ولی وسط کتابخونه برو دکتر اخه دیدم دوازدهمی مدرسه ای هستی پس میتونی بری اگه هم مامانت احیانا فهمید رفتی میگی حالم بد شد یه لحظه فشارم افتاد پریود شدم این شدم اون شدم رفتم دکتر

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو چیزی به مادرت اونا نمیگن برس کردی همه چیو بدتر نکناروم باش اول از همه برس باعث تغییر شکلش نمیشه ...

مدرسمو تموم کردم امتحان میدادم الان هم کلا نمیرم کتابخونه بگم میفهمن😭😭😭😭خونه دوستم کلا اجازه نمیدن😭😭😭💔

بیخیال بابا من باکرم تاحالا هیچ دخولی نداشتم

ولی هشت سالم بود البته انگشتام هنوزم خیلی ظریف اون موقع قطعا خیلی کوچیک تر بود رفته بودم دستشویی فک میکردم جیش از اونجا میاد اب ریختم توش بعد گفتم چرا اینهمه اب ریختم بیرون نیومد رفت کجااا؟؟ 😐

هنوزم یادم انگشتمو کردم توش اینقد زیاد انگار دنبال نخود کیشمیش میگشتم توش اصلا هم برام مهم نی چون میدونم کاری نکردم بچه بودم دیگه تهش اسیب دیده چیکارش کنم مردا میرن سک س میکنن با صد دختر ول میکنن میرن بعدی من الان بشینم غصه انگشتمو بخورم تو هشت سالگی؟😑😑

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792