2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری میتونم تهیه کنم؟ داروخونه بدون دستوردکترمیده؟

دارو خونه چیه جانم الان وسایل پیشگیری از بارداری رو هم گرون کردن و دارو نما

این که چجوری و از کجا باید تهیه کنی رو باور کن نمیدونم فقط اسم قرص رو میدونم همین

دارو خونه چیه جانم الان وسایل پیشگیری از بارداری رو هم گرون کردن و دارو نما این که چجوری و از کجا ب ...

اسم قرص راهم خودم میدونم سایتوتک. پس چیکار کنم. یه بچه دارم دیگه نمیخام. به غیرازاین قرص چیزدیگه ای میدونی؟

اسم قرص راهم خودم میدونم سایتوتک. پس چیکار کنم. یه بچه دارم دیگه نمیخام. به غیرازاین قرص چیزدیگه ای ...

مگر دکتری پیدا کنی که این کار رو تو مطبش انجام بده الان هم گیر دادن به ماماهایی که سقط میکنن یا اشنا داشته باشی از بازار ازاد تهیه کنی

اسم قرص راهم خودم میدونم سایتوتک. پس چیکار کنم. یه بچه دارم دیگه نمیخام. به غیرازاین قرص چیزدیگه ای ...

یه دارو گیاهی هست از عطاری سوال کن عروسک پشت پرده یه همچین چیزی ولی طریقه استفاده و اینکه چقدر تاثیر داره رو هم اطلاعی ندارم

فقط به خاطر اینکه بچه ی کوچیک دارید یا مشکلات دیگه ای هم دارید اگه فقط به خاطر بچه ی کوچیکتون هست و مشکل دیگه ندارید نگه دار خیلی بهت سخت میگدره ولی میگذره از یکی کمک بگیر

اگرممشکل دیگه داری نگهش ندار بچه ها گناه دارن بیان با سختی و نداری و جنگ اعصاب بزرگ بشن

فقط به خاطر اینکه بچه ی کوچیک دارید یا مشکلات دیگه ای هم دارید اگه فقط به خاطر بچه ی کوچیکتون هست و ...

مشکلات اقتصادی. چرا باید بیاد که هردوتاشون توفقرونداری بزرگ بشن. حداقل یکی باشه بتونم کم یازیاد بهش برسم

2824
2823
2791
2779
2792