2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری میتونم تهیه کنم؟ داروخونه بدون دستوردکترمیده؟

دارو خونه چیه جانم الان وسایل پیشگیری از بارداری رو هم گرون کردن و دارو نما

این که چجوری و از کجا باید تهیه کنی رو باور کن نمیدونم فقط اسم قرص رو میدونم همین

دارو خونه چیه جانم الان وسایل پیشگیری از بارداری رو هم گرون کردن و دارو نما این که چجوری و از کجا ب ...

اسم قرص راهم خودم میدونم سایتوتک. پس چیکار کنم. یه بچه دارم دیگه نمیخام. به غیرازاین قرص چیزدیگه ای میدونی؟

اسم قرص راهم خودم میدونم سایتوتک. پس چیکار کنم. یه بچه دارم دیگه نمیخام. به غیرازاین قرص چیزدیگه ای ...

مگر دکتری پیدا کنی که این کار رو تو مطبش انجام بده الان هم گیر دادن به ماماهایی که سقط میکنن یا اشنا داشته باشی از بازار ازاد تهیه کنی

اسم قرص راهم خودم میدونم سایتوتک. پس چیکار کنم. یه بچه دارم دیگه نمیخام. به غیرازاین قرص چیزدیگه ای ...

یه دارو گیاهی هست از عطاری سوال کن عروسک پشت پرده یه همچین چیزی ولی طریقه استفاده و اینکه چقدر تاثیر داره رو هم اطلاعی ندارم

فقط به خاطر اینکه بچه ی کوچیک دارید یا مشکلات دیگه ای هم دارید اگه فقط به خاطر بچه ی کوچیکتون هست و مشکل دیگه ندارید نگه دار خیلی بهت سخت میگدره ولی میگذره از یکی کمک بگیر

اگرممشکل دیگه داری نگهش ندار بچه ها گناه دارن بیان با سختی و نداری و جنگ اعصاب بزرگ بشن

فقط به خاطر اینکه بچه ی کوچیک دارید یا مشکلات دیگه ای هم دارید اگه فقط به خاطر بچه ی کوچیکتون هست و ...

مشکلات اقتصادی. چرا باید بیاد که هردوتاشون توفقرونداری بزرگ بشن. حداقل یکی باشه بتونم کم یازیاد بهش برسم