2777
2789
عنوان

استادم تا الان چت میکرد باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 63 پست
از خودت چرا اون مشکل داره تو از خودت بدت میاد؟ خنگول نشو و اگه دیدی داره زیاده روی میکنه حتما به حرا ...

خودشم میدونه خیلی حساسم سر روابط ادما

دلم میخواست استاد حامی باشه و کمکم کنه حیف واقعا

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
استاد دانشگاه ؟واقعا خوشبحالتون ما استادامون سرکلاسم جوابمونو نمیدن ، شمارشونو که اصلا نداریم ، به ن ...

واسه من سین زد جواب نداد 😔😂

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ حال میده کاش ی استاد جوون داشتم منو میگرفت😂😂😂😂😂😂

متاهله عزیزم همسن پدرمه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
متاهله ببچه دارهیهو گفت خوشحالم هستینحالم بد شد ولی گفتم جای پدرمه...

شک نکن یجای کار میلنگه به جست اعتماد کن

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

مگه من گفتم تقصیره توئه اخه دختر خوببببببب اون مردک مشکل داره تو چرا مقصر باشی اخه دور سرت بگردم من

ااون هی تعریف میکنه بقدری تعریف مییکنه خجالت میکشم هی میگم سلامت باشین نظر لطف شماست متشکرم ارادتمندم....

برا همین میگم نکنه فکر کرده چراغ سبز نشون میدم

خدانکنه عزیزم

اکر خدایی نکرده قصدی هم داره یا نداره وقتی متاهل دیگه تا لین وقت شب پیام دادن معنی نداره.و مطمئن باش ...

اره میدونم خیلی دختر خوشگلتر و بهتر از من پره تو دانشگاه

اینجوری که تو گفتی منم چندشم شدوحس بد گرفتمولش کن پیاماشو سین نکن فردا هم سین کردی جوابشو نده دیگه پ ...

لعنت بهم کاش باهاش واحد برنمیداشتم