گویلر_اولدوزی مدیر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14657 عنوان استادم تا الان چت میکرد باهام | مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 63 پست گوه خوردم ی سوال پرسیدم گیر داد کل مطلبو توضیح بدهحس خوبی ندارمممم واقعاولی خیلی مرد باشخصیتیهبقدری پسرای اشغال دیدم بدبین شدمنمیدونم شایدم حق دارم خوشم نیاد از کارش کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون 1404/10/09 | 02:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
75golbanoo عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 7994 چقد. اشغالناین همچین حرفی نزده فقط کمک میکنه زیاد و افراطی خیلی من مجبور بودم برا مقاله ام باهاش در ارتباط باشم و ازش کمک بگیرم بعد این گیر میداد تصویری زنگ بزن تا بگم چکار کنی
همه_چی_درهمه عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 246 ببین تو کلاس بقدری تابلوعههمه رفیقام میگن تو پاسی دیگههههه نخوندر این حد و من از اون دخترای سگ اعصاب ... اینو یه بار باید برینی بهش تا بفهمه با کی طرفهفردا هم همکلاسی هات میگن حتما یه چیزی بینتونه وهزار حرف تو اول بزن تو دهن همکلاسیهات که زر زیادی نزنن بعدم اینو بنشون سرجاش
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14657 خیلی من مجبور بودم برا مقاله ام باهاش در ارتباط باشم و ازش کمک بگیرم بعد این گیر میداد تصویری زنگ بز ... اونم همچین چیزیه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 14657 اینو یه بار باید برینی بهش تا بفهمه با کی طرفهفردا هم همکلاسی هات میگن حتما یه چیزی بینتونه وهزار حر ... اره باید اینکارو کنم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون