2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷۵ به بالا برا مردا خوبه ب شرطی که خانم ۱۶۰ تا ۱۷۰ باشعواس مرد قد بلند هم که ۱۸۰ تا دو متر مشخصه خا ...

قد همسرم ۱۸۳ قد خودم ۱۷۰ هست . اما اصلا اختلاف قدمتون زیاد به نظر نمیاد . بخاطر تفاوت جنسیت شاید ...

اگه بین این دوتا گیر کردین چی؟

درون هم مهمه ولی بستگی به قد خودت هم داره مثلا اگر قد جفتتون به نظر خودت اوکیه کوتاه مشکلی نداره

بستگی به قد خودت داره

اگر قد خودم بلند تر باشه خب نه انتخاب نمیکنم

اما همیشه گزینه سومی هم هست یادت باشه و خودت از همه بهتر میدونی

درون از همه مهم تره ببین کدوم با معرفت تر

واسه خودتون مهم نیست ؟مردم فدای سرتون

نه اونقدری که بخواد تو زندگیمون تاثیر بزاره نه . ولی خب هس میکنم بیرون یه جوری نگامون میکنن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

اون قیافه ای ک ب دلت میشینه

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن جغله

درون هم مهمه ولی بستگی به قد خودت هم داره مثلا اگر قد جفتتون به نظر خودت اوکیه کوتاه مشکلی نداره بست ...

راستش من یه ساله با دوست پسرمم اخلاقش خوبه

قیافشم خوبه قدش ۱۷۵ ولی من قد بلند دوست داشتم به نظرت بعدا عادی میشه برام چون یه مدتیه ذهنمو درگیر کرده