2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره خیلی زشته

افتضاحه

مشخصه مال یه آدم دروغگو و دو بهم زن و شیاده

#شوخی

به دل نگیر لطفا

تا تو باشی ملت رو سرکار نذاری اسی :)))

دریغ است ایران که ویران شود / کنام پلنگان و شیران شود

مشخصه چشم خودته

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

فيکه بابا من خودم مزاحم تلفنی ی ایران بودم میفهمم کی فیکه کي واقعیه

مزاحم تلفنی هم نباشی مشخصه فیکه😂😂😂

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خود استوری رو بزار

اسکرین از روی استوری

چقدر کمبود توجه و اعتماد به نفس زیاد شده

امضات...

استوری کجا هست حالا؟ گالری گوشیت ؛)

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز