2777
2789

با وجود تمام عشقی که بهش دارم بعضی وقتا عصبی میشم

بهش میگم اگه تو نیومده بودی تو زندگیم اگه فوت نشده بودی:

من اینقدر سختی نمیکشیدم

تو اوج جوونیم اینقدر هرروز بهشت زهرا نبودم

بدترین روزا و افسردگی و هزارتا قرص اعصاب نمیخوردم

و الان اینقدر آدم شکسته و داغون و جامعه گریزی نبودم

و از همه مهم تر اینقدر الان تحت فشار نبودم واقعا زندگیم خیلی تحت فشار هست از همه طرف بهم فشار اومده خیلی زندگیم بد شده خیلی

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بهش میگم اگه تو نیومده بودی تو زندگیم شاید من الان با کسی دیگه ازدواج کرده بودم حتی بچه هم داشتم

شاید اصلا تورو نمیشناختم

شاید اصلا اینقدر زجر نمیکشیدم

شاید بخاطر تو اینقدر پیر نمیشدم و الان دلم مثل یه پیرزن ۸۰ ساله نبود

شاید آرزوی لباس عروس تو دلم نمیموند

میگن آدما تو عالم ذر زندگیشونو دیدن و قبول کردن و به دنیا اومدن

یعنی تو قبول کردی بیای یه دختر بی گناه که فکر میکرد زندگی خاله بازی هست رو داغون کنی بدبخت کنی بری؟بی معرفت من، چقدر دلم برات تنگه با وجود همه اینا

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنهولی اگ بود هم الان کلی فشار از سمت خودش و خانوادش داشتی موهات سفید شده بودو افسرده شده ...

اره اینم هست همه چیز سخته

ولی کاش هیچوقت نیومده بود تو زندگیم کاش کاش کاش