2777
2789

خوبه که 2500 وزنیه که اگر بچه باهاش به دنیا بیاد نرماله پسر من که 36 هفته و 6 روز با وزن 2240 به دنیا اومد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من تو ۳۵ هفته گفتن ۲ کیلوعه بعد که به دنیا اومد نزدیک ۴ کیلو بود🤣

توروخدا یعنی سونو ها دروغن یا برا شما ماشاالله خوب اضافه کرده بود🥴

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

میگن روزی ۳۰گرم اضافه میکنه

حساب کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
توروخدا یعنی سونو ها دروغن یا برا شما ماشاالله خوب اضافه کرده بود🥴

نه عزیز سونو زیاد مطمین نیست در ثانی بچه تو دو سه هفته اخر یهو وزنش زیاد میشه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

نگران وزنش نباش

برو دعا کن خدایی نکرده رفلاکس یا کولیک نداشته باشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792