2777
2789
عنوان

خاستگارم جواب رد دادم بیاید لطفا

118 بازدید | 11 پست

اول از همه بگم این آقا ۴ ساله میشناسن واقعا دلایلی که رد کردم

من بخاطر شرایط خراب خانوادم رد کردم یعنی روم نمیشه دعوت کنیم خونه و وضع مالی ضعیفی داریم این به کتار

میدونم با پدرم خوب نیست وقتی که مادرم از خاستگاری به پدرم گفت گفت برای منم مهم نیست من کاری ندارم این واقعا ناراحتم کرد جلو خانوادش اینجوری باشه خانوادم

و دلیل آخرین این بود که من فکرم جای اکسمه واقعا

اینجوری بگم اگر باهاش ازدواج میکردم جسمم فقط پیشش میبود و روحم جای اکسم و این یه نوع خیانت میشه که من متنفرم

فقط تنها چیزی که گفت این بود اشتباه کرده مادرش با من آشنا کرد ...

هعی نمیدونم کارم درست بود یا اشتباه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بخاطر پارتنرم چند نفر رد کردم یکیشون هنوز میاد در خونمون کشیک میدهبیخیال مهم نباشه برات

اکسم بدرک ولی اگر به عقد اینا میرسید مادر و پدرم باید کلی وام میگرفتن و تا حدودی هم وسایل خونه عوض میکرون ک رومون بشه دعوتشون بکنین و میدونم توان اینه جای قسط پر کنن ندارن

گفت مادرم از لج هم باشه تا یک ماه دیگه برام زن میگیره و... امیدوارم خوشبخت بشه واقعا نمیدونم حالم بد ...

فکر نکنم

یکی گفت پنجشنبه دعای نادعلی 20بار بخونید و 100 تا صلوات زمان نماز عصر میگفت عاشق تر از قبل برمیگردن

حالا امتحان کن ببین چی میشه