2777
2789
عنوان

خانوما بدترین روز زندگیتون کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 45 پست

روزی ک فهمیدم کسی ک دوسش دارم و فک میکردم پسرخاله ام هست ۳سال عاشقش بودم در واقع برادر ناتنی ام هست مامان نامرد خودخواهم پنهون کرده بود ازم

افسردگی ام از اونجا شروع شد

بعد دیگ رگباری ظلم و ستم هاش نسبت بهم شروع شد از رشته دبیرستان تا ازدواج تحمیلی

سعی کردم یادم بره ولی انگار تو ناخودآگاهم رفته تاحالا دوبار خوابش دیدم و با هم زن و شوهر بودیم بعد عذاب وجدان گرفتم ناچار خونش نمیرم ازش دوری میکنم بااینک خ مهربونه💔

تو چرا

بعد از چندسال عاشقی قرار بود بهم رسیدنمون قشنگ باشه ولی مادر شوهرم کاری کرد که شد بدترین خاطره عمرم. بی حرمتی و بی محلی ب خودم و خانوادم. امیدوارم به روز خوش نبینه که دوسال از زندگیمو بگند کشید. حالا خودت چرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از چندسال عاشقی قرار بود بهم رسیدنمون قشنگ باشه ولی مادر شوهرم کاری کرد که شد بدترین خاطره عمرم. ...

انشالله اونایی که بهترین روزمون تبدیل کردن به بدترین روز انشالله تاوانش بدن

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
بلو بانک چجوری وام میده ارزش داره ؟سودش چند درصده؟

سود همه وامهای نقدی بلوبانک سالانه ۲۰٪ است و ۳٪ هم بهعنوان هزینه خدمات دیجیتال در زمان واریز وام از حساب شما برداشته میشود

بلو بانک چجوری وام میده ارزش داره ؟سودش چند درصده؟

برا وقتایی که خیلی احتیاج داری خوبه

خوبیش اینه که بدون ضامن هست

ممنون میشم میخواستی نصب کنی کد معرف QVAG2Q منو بزنی🥹هدیه رو هم با هم نصف میکنیم

حالا خودت چرا روز عروسیت بد بود

هیع قضیش مفصله

مامانم افتاد دستش شکست فرداش اتاق عمل بود

خواهرزاده شوهرم دوستشو که شوهرمو میخواست برداشته بود آورده بود هی میرفت تو چشم شوهرم خودشو یجور میخواست بکنه تو چشم شوهرم

مامانمم که اینارو دید گلا بد بین شد به شوهرم

خواهرزادش که قشنگ حرفشو خالی کرد شوهرمو موقع رقص چاقو کشید اینورتر دورش میگشت با اهنگ

خواهرشوهر که با مامانم بحثشون شد سر جای مهمونا

اصلا خیلی بد بود دوماه دیگه سالگرد عروسیمون یادم میوفته اشکم درمیاد حالم خراب میشه

اصلا دوسش ندارم نمیتونمم فکر نکنم بهش

ازینور شوهرم گه گداری رفت آمد داره خونه خواهرش هرچی میگم نرو رفتنی منم ببر گوشش بدهکار نیست میترسم اون دوست خواهرزادش بباد اونجا که البته کلا پلاسه

الانم حالم بده اصلا هرکاری میکنم از ذهنم نمیره صحنه ها خیلی ید بود 😔

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

کاملا درکت میکنم. منم خاطره های تلخ یهو میاد تو ذهنم و عین فیلم پخش میشه و اون لحظه از زمین و زمان حالم بهم میخوره. گاهی نمیتونم جلوی افکارمو بگیرم و اونقدر نشخوار ذهنی میکنم که حتی از شوهرمم بدم میاد و باعث میشه رفتارم عوض بشه. خدا باعث و بانی این اتفاقاتو نابود کنه فقط

برا وقتایی که خیلی احتیاج داری خوبه خوبیش اینه که بدون ضامن هست ممنون میشم میخواستی نصب کنی کد معرف ...

چشم عزیزم ❤️بنظرت ارزش داره این وام بگیرم باهاش طلا بخرم؟میارزه ب اون ۲۳درصدش؟؟

کاملا درکت میکنم. منم خاطره های تلخ یهو میاد تو ذهنم و عین فیلم پخش میشه و اون لحظه از زمین و زمان ح ...

آمییییین