آواجنگی مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 104 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 19 پست بیبی چک هر دوبار که زدم منفی بود ولی ده روز قبل تاریخ پریود علاعم پریود داشتم الان ک چهار روز گذشته هیچ علاعمی ندارم فقط زیر دلم درد میکنه بعد ول میکنه ممکنه بارداری باشه؟ سری قبلی که اورژانسی خوردم خونریزی داشتم الان پریوذی بهد مصرف اونه ک نشدم ! ب نظرتون چه کنم ؟ نمیخام باشه اصلا واقعا 1404/10/09 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 12114 باردار نیستی حتما نگران نباشپریودیت بهم ریخته چجوری انقدر مطمئن میگید؟! خیلیارو میشناسم با اورژانسی باردار شدن،اونم وقتی زیاد مصرف بشه خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌
آواجنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 104 یعنی تو دوماه دوبار قرص خوردین؟متوجه نمیشم نه عزیزم ماه پیش سه روز بعد تموم شدن پریودیم قرص اورژانسی خوردم دوباره پریود شدم توی همون ماه. الان چیزی نخوردم پریودم نشدم بیبی هم منفیه علاعمم میاد و میره 🥲
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 12114 نه عزیزم ماه پیش سه روز بعد تموم شدن پریودیم قرص اورژانسی خوردم دوباره پریود شدم توی همون ماه. الان ... این ماه رابطه ی پرخطر داشتین؟جلوگیری نبوده و اورژانسیم نخوردین درست فهمیدم؟ خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌
آواجنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 104 این ماه رابطه ی پرخطر داشتین؟جلوگیری نبوده و اورژانسیم نخوردین درست فهمیدم؟ جلوگیری نبوده پر خطرم نبوده اورژانسیم نخوردم اره
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 12114 جلوگیری نبوده پر خطرم نبوده اورژانسیم نخوردم اره خب رو چه حسابی باید حامله باشید😂 خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌