2777
2789
عنوان

برادرم خیلی مشکوکه نکنه چیزی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 46 پست
وای ولش کن بدبختو مگه قراره بیرون نره عجبا

اخه مدت زیادی از وقتی ترک کرده خیلی کم در حد کارای کوتاه میرفت با دوستای بدش قطع رابطه کرده بود الان بی خبر میره حتی چهار پنج ساعتم شده

گوشیشم با خودش نمیبره !! ما کامل ازش بی خبر میمونیم

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمله آخری چیه دیگه 🥴

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

اسی چرا تن فروشی به ذهنت رسید

گفتم بالا

در ضمن عرضه و حوصله هیچ کاریم نداره خب چرا چند ساعت طولش میده بیرون یه مواد خریدن چقد طول میکشه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

لابد بواسیر گرفته

نمیدونم خبر ندارم ولی دسشوییش خیلی طول میده ممکنه بواسیر گرفته باش؟

واسه چی میخندی وقتی میبینی نگرانه؟خلی؟

خل نیستم👺👺👺👺👺👺

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

آیا گرایش اش فرق داره؟اه چجوری تن فروشه ؟

نه اصلا ندیدم گرایش خاصی داشته باشه

میگم شاید از مجبوری و بی پولی به دزدی و این کارا رو اورده

اخه مامانم بهش هیچ پولی نمیده در حد سیگار فقط

نمیدونم خبر ندارم ولی دسشوییش خیلی طول میده ممکنه بواسیر گرفته باش؟

ممکنه

گناه داره

تعقیب کنید تا سلامتی ب خطر نیوفتاده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برادر دوستمم تن فروشی میکرد مواد میگرفتاز ناچاری و نعشگی راهی نداشت حالش که خراب میشد و پول نداشت فق ...

😢😢😢😢

لعنت به اعتیاد...

رفتاراش زیر نظر بگیرد ببین بدنشو میخارونه چشماش قرمزهمردمک چشماس بزرگتر از حد معمولی زیاد حرف میزنه ...

بعضی از این حالتا رو بعضی روزا پیدا میکنه 😢😢 قبلا همینجوری بود

کاری کرده که مشکوک شده از این لحاظ

گفتم بالا

علائم اعتیاد داره؟!اینم دیگه میشه فهمید خواب آلود عصبی چرتی یکدفعه از بیرون میاد شنگول باشن

اره داره

البته نه به صورت مداوم مثلا هفته ای یه بار میبینیم تا صبح نمیخوابه

میانگینا هفته ای یه بارم میبینیم چشماش قرمزه

فک کنم شرو کرده ولی هنوز اولاشه 😢

خب اگه سابقه اعتیاد داشته باید از رفتارش متوجه بشین

تقریبا مشکوکیم بهش ولی چون مداوم نیس علائمش همش خودمونو گول میزنیم

چه مدت ترک کرده

حدودا یه سال دیگه کامل مطمئن بودیم نمیکشه همش جلو چشامون بود علاقه ای نداشت بره سمت مواد