2777
2789
عنوان

برادرم خیلی مشکوکه نکنه چیزی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 46 پست
یعنی چی تن فروشی میکنه

بابا بعضی پسرا شغلشونه...

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

خواستم از واژه ک و ن یراستفاده کنم اخه بعضی پسرا عستن

ایی

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر دوستمم تن فروشی میکرد مواد میگرفت

از ناچاری و نعشگی راهی نداشت حالش که خراب میشد و پول نداشت فقططط مواد میخواست

مواد فروشا اذیتش میکردن بجاش مواد مینداختن جلوش

همه وسایل خونه فروخته بود

۱۶ سالمون بود

بچه محلمون بودت

بعد یه مدت خیلی اوضاع جسمی و روحیش خراب شد

گفتن سری بعد مواد بخوای خواهرت باید بیاری

که بعد اینکه مواد زد وسرحال شد خودکشی کرد که مجبور نشه خاهرشو ببره یا بزور ببرن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

تن فروشی ؟!!!!! مگه چه مدلیع؟!

مدل خاصی نیس معمولیه ولی میگم شاید از بی پولی رو اورده به دزدی یه کار خلاف یا اون

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بابا بعضی پسرا شغلشونه...

چقدر بد

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خواستم از واژه ک و ن یراستفاده کنم اخه بعضی پسرا عستن

علائم اعتیاد داره؟!

اینم دیگه میشه فهمید

خواب آلود عصبی چرتی یکدفعه از بیرون میاد شنگول باشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مدل خاصی نیس معمولیه ولی میگم شاید از بی پولی رو اورده به دزدی یه کار خلاف یا اون

اره ممکنه برا تهیه مواد این کار رو کنه

حتما تعقیب کنید

و علائمش رو بررسی کنید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چندسالشه

۳۴ سالشه

ترک کرده بود ولی یه مدته خیلی مشکوکه

استارتر چرا به تن فروشیش شک کردی آخه؟

گفتم که شایدم میره دزدی و کار خلاف یا هر چی

اهل چیزی نیس ولی یکم بی پرواس

یه مدته همش تو آگهیای دیوار میگرده