2777
2789
عنوان

زوده یا دیر

215 بازدید | 35 پست

من نامزدم و ۱۶ سالمه نامزدمم ۲۵ سالشه ۱ساله باهمیم ازدواجمون سنتی بوده خیلی اسیب دیدم ازش مادرش بهم توهین کرد توی کوچه داد میزد میگفت ج.ندهی فلان شهرو آوردی بعد میرفت تو فامیلاشون میگفت من بکارت این دخترو ندیدم نامزدمم خسیسه خیییلیم دوروغگوعه میره موتور د.زدی واقعا دیگه نمیکشم به عموهام پدرم اینا میگم اصلا حالیشون نیست میگن جوونیه ماهم از همین کارا کردیم،جدا نشو ابرومون میره تهدیدم میکنه(عموم)

بچه طلاقم از نظر مالی خیلی پایینیم خیلی بابامم اعتیاد داره درکم نمیکنه،الان نزدیک ۱ ماهه اومدم خونهی مامانم شب یلدا ک بود نه خودش نه مامانش نیومدن معذرت خواهی چون مقصر خودشون بودن ک اومدم خونهی مامانم.

چکار کنم بنظرتون بمونم یا جداشم؟

قضاوت نکنید لطفا اینجا مجازیه ولی پشت این اکانت یه دختر ۱۶ ساله ازتون راهنمایی میخواد🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شو قطع به یقین...ولی دیگه این اشتباه رو تکرار نکن سعی کن درستو بخونی و سن مناسبتر ازدواج کنی فعلا واسه شما زوده مسئول یک زندگی بودن

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............