2777
2789
عنوان

قبلی یا بعدی؟؟؟

202 بازدید | 22 پست

سلام تو دوراهی ام نمیدونم چی به چیه 

یک ماه پیش سقط کردم.هفته قبل تخمک گذاری داشتم و اقدام کردم واسه بارداری مجدد امروز بیبی چک یه هاله کمرنگ داشت ولی مشخص بود که دو تا خطه...نمیدونم بخاطر هرمون بارداری قبلی هست یا واقعا باردارم؟؟؟از کجا بفهمم؟؟

خدایا مرسی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو آز بده گلم...وای ان شالله که باردار باشی😍

خب اگه آزمایش بتا هم مثبت بود باز از کجا بفهمم مال کدومه؟؟؟وااای خدایا یعنی میشه باردا. باشم و ناراحتی هام تموم بشه؟

خدایا مرسی  

فکر نکنم به بارداری قبل ربطی داشته باشه.بارداری عزیزم مبارکه

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خب اگه آزمایش بتا هم مثبت بود باز از کجا بفهمم مال کدومه؟؟؟وااای خدایا یعنی میشه باردا. باشم و ناراح ...

بعدش برو دکتر.سونو

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

عزیزم خب برات ضرر داره

شما که تازه سقط کردی یک مدتی صبر میکردی دوباره اقدام میکردی

آزمایش بده

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
فکر نکنم به بارداری قبل ربطی داشته باشه.بارداری عزیزم مبارکه

بله.منم بعد دوسال نازایی به لطف معجزه خداوند درست در اوج ناامیدی که بیخیال دکتر رفتن شدم و گاهی به آی وی اف و گاهی به پرورشگاه فکر میکردم تو ماهی که فقط دوبار اقدام کردم و اصلا پاهامم بالا ندادم باردار شدم

اول یه سوال بپرسم 

یک ماه پیش سقط داشتی مطمئن هستی کاملا دفع شده ؟ مولار بود یا نه ؟ 

برای من که سقط داشتم دکترم یه از بتا نوشت گفت اینجا دقیق یادم نیست دو هفته یا یکماه بعد از سقط انجام بدم ببینه بتا اومده پایین یا نه ( دقیق یادم نیست دو هفته یا چهار هفته بود )

شما چک شدی 

اگر مطمئنی پس باردار هستی 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
بله.منم بعد دوسال نازایی به لطف معجزه خداوند درست در اوج ناامیدی که بیخیال دکتر رفتن شدم و گاهی به آ ...

عزیز دلم....خداروشکر انشالا به سلامتی به دنیا بیاد

خدایا مرسی  
اول یه سوال بپرسم  یک ماه پیش سقط داشتی مطمئن هستی کاملا دفع شده ؟ مولار بود یا نه ؟  بر ...

چک شدم ....یعنی یک بار قرص استفاده کردم بعد از ده روز سونو گفت یه تیکه هست دوباره قرص گذاشتم و دکترم گفت خیییلی بعیده که با این قرصا چیزی بمونه

خدایا مرسی