2777
2789
عنوان

تب مارشال

53 بازدید | 3 پست

کسی در مورد تب مارشال اطلاعات داره؟ بچه م پنج سالشه، تقریبا دو سال بود دونه سفید روی لوزه ش میزد بدون سرفه فقط تب بالا و التهاب لوزه زیاد، دکترا اکثرا آموکسی کلاو میدادم جواب هم میداد ولی هر چهل روز تکرار میشد، تا اینکه دکتر گفت تب مارشاله و پردنیزولون داد، دو روز هر هشت ساعت ، دو دوره خورد خدایی بهتر شد فاصله ش بیشتر شد ، کسی تجربه داره ؟

آره تجربه دارم پسرم اینجور بود دوسال درگیر بود ۲۵ هرماه منتظر تبش بودم روی لوزه هاش دون دون سفید میدیدم و تبی ک وحشتناگ بود و هیچ رقمه پایین نمیومد مدتی رفتم تحت نظر طب هومیوپاتی بهتر شد فاصله تب ها کشید ب دوماه یکبار / بعد از هومیو خسته شدم رفتم تو کار پردنیزلون اینم فاصله تبو کوتاه میکرد درماه دوبار تب میکرد آخرش رفتم لوزهارو عمل کردم سه تاشوگفتم در بیارن و خداروشکر با عمل لوزه واسه همیشه از شر اون کابوسها و تب های جان فرسا راحت شدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان