2777
2789

معلم باشین با حقوق ۱۵ تومن

یا پرستا با حقوق نزدیک ۴۰

نگید حقوق پرستار این نیست چون حقوق پرستار ب خیلی از عوامل بستگی داره.. با توجه ب سابقه کار و اینکه اضافه کاری وایمیسته یا ن و کلا خیلی چیزا بستگی داره و من این مقدار رو برای شهر خودمون برای پرستاری ک اضافه کارهاش رو پر میکنه گفتم ممکنه شهر شما متفاوت باشه

برای ی دختری ک درآمدزایی و کلا پول درآوردن براش مهم باشه و زحمت بکشه

معلمم حقوقش این نیست

بستگی ب خیلی چیزا داره اگ ادم ۴، ۵ سال پیش بودم با اون اعتقادات مذهبی و شوهری بودم قطعا معلمی و انتخاب میکردم برای خانومی ک دوست داره زیر ۳۰ سال ازدواج کنه و بچه دار بشه بهترین شغله ولی الان با توجه ب تغییراتی ک تو تیپ و استایل و عقایدم دارم پرستاری

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پرستاری نه خستگیش زیاده شیفت شب و افسردگی میگیرم من تومحیط بیمارستان باز بستگی به روحیت داره.معلمی برای کدوم پایه؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلمم حقوقش این نیست بستگی ب خیلی چیزا داره اگ ادم ۴، ۵ سال پیش بودم با اون اعتقادات مذهبی و شوهری ...

چرا همین حدودا ها هست داداش خودم معلمه.. اصلا برای ی سابقه بالا ۲۰ هم درنظر بگیرم بازم حقوق آنچنانی نیست

بله درسته ب خیلی از عوامل بستگی داره

چرا همین حدودا ها هست داداش خودم معلمه.. اصلا برای ی سابقه بالا ۲۰ هم درنظر بگیرم بازم حقوق آنچنانی ...

جدا؟؟ اگ اینجوریه خیلی کمه

خاله مامانم بازنشسته اس دبستان درس میداد ۲۰ تومنه حقوقش فک میکردم الان بیشترم باشه با این اوضاع گرونی

اره دیگ ایشالا هر چ انتخاب کردی ب صلاح باشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

جدا؟؟ اگ اینجوریه خیلی کمه خاله مامانم بازنشسته اس دبستان درس میداد ۲۰ تومنه حقوقش فک میکردم الان بی ...

بله حالا از بازنشته ها خبری ندارم ولی داداش خودم زیر ۲۰ میگیره

مرسیی عزیزم💜راستش من خودم پرستاری رو انتخاب کردم ولی خب ی وقتایی ی شک هایی ب دلم میوفته و استرس میگیرم 🥲

راستش درآمد برای من مهم بود و دلیل انتخابم همین بود..

بله حالا از بازنشته ها خبری ندارم ولی داداش خودم زیر ۲۰ میگیرهمرسیی عزیزم💜راستش من خودم پرستاری رو ...

پس دل دل نزن برو تو کار موفق میشی ایشالا

پرستاری جای پیشرفت زیاد داره

بله درسته حرفتون شک و تردیدام بیخودیه و مانع پیشرفتم میشهخیلی ممنون🙃

قربونت 🙏

2790
2778
2791
2779
2792