دوست داشتم یه تاپیک بزارم که به دردتون بخوره
اگر تاپیکهای قبلمم نگاه کنید درباره تنبلی تخمدان یا همون سندروم تخمدان پلکیستیک صحبت کردم، بعضی از خانمها را دیدم که میرن لیزر و میگن لیزر جلسه آخر نداره موهای بدنمون کمتر نشده یا خیلی پرمو هستن و میخوان لیزر بکنن،
⚠️شما اگر به شدت پر مویی اید بگم که پرمویی برای زنا طبیعی نیست
⚠️داشتن موی ضخیم روی صورت خانمها طبیعی نیست!
• خلاصه که رشد موها با الگوی مردانه روی بدن و صورت زنها طبیعی نیست یعنی اگر که شما این نوع از پرمویی رو داری قطعا هورمونات به هم ریخته ان و احتمال اینکه مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک یا به عبارتی همون PCOS باشید بسیار زیاده
• در مرحله اول شما باید برید سونو بدین توی سونوگرافی مشخص میشه که شما تخمدان پلی کیستیک دارید یا نه بر اساس سونوگرافی اگر مبتلا باشید دکتر متخصص زنان یا غدد براتون قرصهای هورمونی تجویز میکنه علائم رو برطرف کنه و یک درمان ریشهایه و شما بعد از ۶ ماه هورمون درمانی میتونید همراه با ادامه درمان لیزر هم میتونید بکنید
•اگر مشخص بشه شما سندروم تخمدان پلی کیستیک ندارین، صرفاً شما پر مو هستین و به خاطر غالب بودن هورمونهای مردانه در بدن شماست به اصطلاح بهش میگن هیرسوتیسم، اینم باز درمانهای مشخص خودش رو داره دارو درمانی همراه با لیزر که به راحتی تو یک سال ز شر موهای زیادتون خلاص میشین 😄
•و معمولاً بین ۸ تا ۱۰ ماه هم طول میکشه توقع نداشته باشین تو ۶ جلسه بره
توی تاپیک بعدی دستگاهای لیزر خوب برای موهای هورمونی رو معرفی میکنم طبق تجربه ی شخصی و تحقیقاتی که درباره ی دستگاها کردم