2777
2789
عنوان

من واقعا خسیس بازی درمیارم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 25 پست
چه ربطی به پولداری داره عزیزماسی میگه از مال بقیه نمیخورم که اونا به میوه من دست نزنن منم میگم برعکس ...

بقیه هم حتمن میدن بهت دیگه

سمت ما میخورن نمیدن مجبور میشیم ندیم

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂ولی طلا و شامپو خارجی و اینا میخرم ولی از کرایم میزنم مثلا موهامو با پول کرایه هام کراتین میکنم 😂

یکی از اقوام مثل تو سخت خرج میکرد،الان سه تا خونه داره و طلا و ماشین

ولی هنوزم نمیتونه خرج کنه شال و مانتوی ۱۲ سال پیشو میپوشه

خیلی بده اینجوری

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
یکی از اقوام مثل تو سخت خرج میکرد،الان سه تا خونه داره و طلا و ماشین ولی هنوزم نمیتونه خرج کنه شال و ...

اینا از زندگی لذت نمیبرن به نظرم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

یکی از اقوام مثل تو سخت خرج میکرد،الان سه تا خونه داره و طلا و ماشین ولی هنوزم نمیتونه خرج کنه شال و ...

وای چقدر بده انگار خساست توی سلولاشونم نفوذ میکنه.. منم دیدم ازین ادما🤦🏻♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اینا از زندگی لذت نمیبرن به نظرم

آره

حتی اسنپم کار میکرد که بیشتر پول دربیاره!!

آخرشم توی سن بالا با ی پسر بیکار ازدواج کرد حتی بچه دارم نمیتونن بشن که این همه خونه و پول برسه به بچه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
آره حتی اسنپم کار میکرد که بیشتر پول دربیاره!!آخرشم توی سن بالا با ی پسر بیکار ازدواج کرد حتی بچه دا ...

بخاطر سنشون منظورمه،

سوءتفاهم نشه

آخه اگه خرج کنم به جایی نمیررسم دیگه الآنم واقعا دارم قسط طلا میدم ولی هودی دوتا دارم و یدونه شلوار دومی خراب شد مال ۳سال پیش بود دیگه فعلا نخریدم چون قسط وامی که برای طلا گرفتم دوماه دیگه تموم میشه ولی خب من میخرم برای خودم لباس اینا هر دوسه ماه یه تیکه میخرم ولی الان این چندماه لباس رو هم نخریدم پولو گذاشتم برای قسط های طلا

بخاطر سنشون منظورمه،سوءتفاهم نشه

من لباس میخرم ولی هر دوسه ماه یه چمدان جمع میکنم میدم به نیازمند بخاطر همین الان ندارم ۳دست لباس خونگی دارم دوتا هودی بیرونی و یه شلوار بیرونی ۲تا مانتو بیرونی ۲تا مانتو برای سرکار رفتن فقط بقیه رو دادم به نیازمندا سویشرت هم یدونه دارم دیگه هیچ لباسام نو و قشنگن ولی کم دارم الان و بخاطر قسط طلا و خرید وسایل برای توسعه کارم نخریدم الان میگم لااقل یه شلوار و یه مانتو بیرونی فقط بخرم بزارمشون برای عید

2790
2778
2791
2779
2792