شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
یکی از اقوام مثل تو سخت خرج میکرد،الان سه تا خونه داره و طلا و ماشین ولی هنوزم نمیتونه خرج کنه شال و ...
آخه اگه خرج کنم به جایی نمیررسم دیگه الآنم واقعا دارم قسط طلا میدم ولی هودی دوتا دارم و یدونه شلوار دومی خراب شد مال ۳سال پیش بود دیگه فعلا نخریدم چون قسط وامی که برای طلا گرفتم دوماه دیگه تموم میشه ولی خب من میخرم برای خودم لباس اینا هر دوسه ماه یه تیکه میخرم ولی الان این چندماه لباس رو هم نخریدم پولو گذاشتم برای قسط های طلا
من لباس میخرم ولی هر دوسه ماه یه چمدان جمع میکنم میدم به نیازمند بخاطر همین الان ندارم ۳دست لباس خونگی دارم دوتا هودی بیرونی و یه شلوار بیرونی ۲تا مانتو بیرونی ۲تا مانتو برای سرکار رفتن فقط بقیه رو دادم به نیازمندا سویشرت هم یدونه دارم دیگه هیچ لباسام نو و قشنگن ولی کم دارم الان و بخاطر قسط طلا و خرید وسایل برای توسعه کارم نخریدم الان میگم لااقل یه شلوار و یه مانتو بیرونی فقط بخرم بزارمشون برای عید