2777
2789
عنوان

امشب کار شوهرمو تموم میکنم

1026 بازدید | 39 پست

البته شوهر خیالیم 🤣

خانما من از بچگی ذهن به شدتتتتتتت خیال پردازی دارم

از بچگیم تا حالا که ۲۲سالمه بیشتر راجب ازدواج خیال پردازی میکردم

از بچگی دوست داشتم لباس عروس بپوشم

الانم دوست دارم منتها فقط خود لباس عروس ، حوصله ازدولج ندارم

شاید باورتون نشه یه وقتا اهنگ با ایرپاد گوش میدم ، بعد خودمو تصور میکنم با شوهرم داریم میرقصیم

مثلا یه بار جلو اینه اهنگ عروس خوشگل ما چشمان آهو داره رو داشتم گوش میکردم جلو اینه ، بعد داشتم با شوهر خیالیم میرقصیم ، دامن شلواریمم گرفته یودم مثلا دامن لباس عروسم بود ،که یهو بابام اومد دید گفت همینکارارو میکنی شبا خواب میبینی دیگه 😬

نه فقط تو این یه مورد برای چیزای دیگه هم همینطوری خیالپردازی میکنم ، مثلا راجب مهاجرت ، دانشگاه مورد علاقم ، و.....

الانم چند وقتیه پسر دوست مادرم ذهنمو مشغول کرده

جریانش دوتا تاپیک قبلم هست خواستید بخونید

لعنتی خوش هیکل و خوش قیافه بود

ترکیه زندگی میکرد

همش تصور میکنم با اون ازدولج کردم ، بعد عروسیمون تو استانبوله، یه عروسی مفصل گرفتیم ، بعد داریم باهم میرقصیم😐😅

امشب میخوام برای همیشه هم شوهر خیالیمو بکشم

هم خیالپردازیپو قطع کنم کلا

نظرتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂چقدر بانمکی خوب میکنی بکشش اما مهاجرت و دانشگاه رو ادامه بده بذار ذهنت جذب کنه

راستش مهاجرت که از دیروز خورده تو ذوقم

کلی گریه زاری کردم بخاطر افزایش قیمتا و... تا مرز سکته رفتم

اونو تصمیم گرفتم دیگه بهش فکر نکنم که اذیت نشم

ولش کن نکشش گناه داره😅

یادمه ۱۵ ۱۶ ساله که بودم شوهر خیالی داشتم شبا که سرمو میذاشتم رو بالشت تو ذهنم زندگی روزمرگی با شوهرم داشتم تا موقعی که خوابم برد.اقتضای سنته ناراحت نباش😂🤣

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹