2777
2789
عنوان

آمپول جلوگیری سه ماهه زدین شما

370 بازدید | 53 پست

سلام خانوم ها آمپول

سه ماه میخوام بزنم چطوره

عوارض چیه

شیرم خشک نشه

هیچی راهی ندارم جلو گیری خیلی سختمه

همسرم

همکاری نمیکنه ...

معجزه شکر گزاری...

میشه از عوارضش بگید؟ من عقدم میخام بزنم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زدم ۳ ماهش هم خونریزی داشتم

بهم نساخت

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

میشه از عوارضش بگید؟ من عقدم میخام بزنم

کان...دوم استفاده کن

اصلا سمت قرص جلوگیری و امپول و... نرو

اگرم رفتی

بدون ریسک سکته و لخته شدن خون تو پا و امبولی هست

باید امگا سه بخوری

اگر البتع اسپرین مصرف نمیکنی یا مشکل انعقاد خون نداری

سونو سینه هم باید بدی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شیر رو خشک نمیکنه زیاد هم میکنه.

برای بعضی پریود رو کامل قطع میکنه برای بعضی لکه بینی دائم میاره. برای من کامل قطع بود. میل جنسی افت میکنه.

وزن رو زیاد میکنه. مثلا در طول یکسال ممکنه5 کیلو وزن بگیری.

دیگه چی میخوای بدونی؟ آهان جذب کلسیم بدن رو به شدت کاهش میده. مکمل کلسیم حتما بخور

کان...دوم استفاده کناصلا سمت قرص جلوگیری و امپول و... نرواگرم رفتیبدون ریسک سکته و لخته شدن خون تو پ ...

همسرم میگه طبیعی و واقعا همکاری میکنه ولی من میترسم

طبیعی واقعا ریسکه

قرص جلوگیری نمیخورم مجردی برای کیست خوردم داغون شدم

🫠🫠

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

شیر رو خشک نمیکنه زیاد هم میکنه.برای بعضی پریود رو کامل قطع میکنه برای بعضی لکه بینی دائم میاره. برا ...

پس خیلی ضرر داره😐😂

من سه سال زدم کلا پریودم قطع شد

انگار روی بدن هرکس ی جوره

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

شما چرا زود نباشه برات هنو بچه نداری عیبی ایرادی نگیری من سه تا بچه دارم دیگه نمیخوام

عقدم اخه 🫠 اصلا هم قصد بچه دار شدن نداریم فعلا

همسرم میگه طبیعی و واقعا همکاری میکنه ولی من میترسم طبیعی واقعا ریسکه قرص جلوگیری نمیخورم مجردی برای ...

اگر مواظبه خوبه

من خودم ۱۱ ساله طبیعیه جلوگیریم اتفاقی هم نیفتاده

شیر رو خشک نمیکنه زیاد هم میکنه.برای بعضی پریود رو کامل قطع میکنه برای بعضی لکه بینی دائم میاره. برا ...

جدی

باشه ممنون قرص کلسیم میخورم

بعد میل جنسی خیلی کم میکنه

باز همسرم عصبی دیونه میشه از دستم🤭

معجزه شکر گزاری...