klljhgg مدیر عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 1231 عنوان کیا ازشوهرشون راضی اند | مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 98 پست اصلا شوهر خوب وجود داره 1404/10/08 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7052 بعد ازدواج بهش گفتی که پسرتو بده بره دنبال زندگی خودش؟ ن ن قبل ازدواج هزاربار بش گفتم بیاو راضی شو پسرمو برای همیشه بهم بده توم برو دنبال زندگیت دنبال عشقت دنبال ارزوهات هرچی که میخایی گف برادرزادمو نمیدم گفتم منم بچمو نمیدم حتی برای یع ساعت یه ماه رفتم خونه بابام بچمم بردم طاقت نیاورد با پبچ فیک خودش گف بیاعقدکنیم کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 11470 ن ن قبل ازدواج هزاربار بش گفتم بیاو راضی شو پسرمو برای همیشه بهم بده توم برو دنبال زندگیت دنبال عشقت ... ببین اون دوست داره ولی انگار غرورش اجازه نمیده.وگرنه زندگی خودشو تباه نمیکرد لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7052 ببین اون دوست داره ولی انگار غرورش اجازه نمیده.وگرنه زندگی خودشو تباه نمیکرد نمیدونم حتی یه نشونه هم ازش ندیدم نزدیک شدن هم خودم بش نزدیک شدم اونقد تلاش کدم یکی دوماه طول کشید کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 11470 نمیدونم حتی یه نشونه هم ازش ندیدم نزدیک شدن هم خودم بش نزدیک شدم اونقد تلاش کدم یکی دوماه طول کشید راضی نمیشد؟ لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7052 راضی نمیشد؟ خجالت میکشید خودشم میخاس ولی انگار غرورش مانع میشد یاخجالتش یه مدت خونه پدرشوهرم شبا دزدکی میرفتم پیشش دیگه عادت کده بود فقط کنارش میخابیدم ن هیچ لمس وتاچی نبود کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 11470 خجالت میکشید خودشم میخاس ولی انگار غرورش مانع میشد یاخجالتش یه مدت خونه پدرشوهرم شبا دزدکی میرفتم پی ... میگم دیگه باید اونقدر با شوخی اینا روش کار کنی خجالتش بریزه لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7052 میگم دیگه باید اونقدر با شوخی اینا روش کار کنی خجالتش بریزه یه شب که نرفتم خودش اومد بالاسزم الانم دیگه خودمم اونقد درونگرام اون ازمن بدتر بخاطر همینه بیشترهیچ حرفی نداریم باهم کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 11470 یه شب که نرفتم خودش اومد بالاسزم الانم دیگه خودمم اونقد درونگرام اون ازمن بدتر بخاطر همینه بیشترهیچ ... باهم برید بیرون .فیلم ببینید.انشاالله کم کم حل میشه امیدوار شدم دختر😂 لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7052 باهم برید بیرون .فیلم ببینید.انشاالله کم کم حل میشه امیدوار شدم دختر😂 بیرون نمیریم کلا فیلم میبینیم بدترسکوت میشه😂😂😂😂ابشالله حل به هرچی خدا بخاد کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن