2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم 🔞

845 بازدید | 13 پست

تا چیزی نزدیک به بدنم میشه تمام عضلاتم منقبض میشن

حتی رفتم سنو برای رحم انجام بدم از بس خودمو سفت گرفتم دکتره باهامبحث کرد

یا تا نامزدم میاد نزدیکم شه عضلاتمو سفت میگیرم و میترسم

چیکار کنم

اصلا نمیتونم اروم باشم سریع میترسم و میلرزم و خودمو سفت میگیرم

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم باید امادت کنه نامردت

اماده میکنه

دست کم یک ساعت پیشنوازی دارم ما

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

اولا سعی کن خودتو اروم کنیشوهرت بیشتر باهات وقت بگذرونه و نزدیکت باشهارامشو که تو بغلش حس کنی کم کم ...

دقیقا مشکلم اینه ک نمیتونم خودمو اروم کنم

وگرنه اون نهااایت تلاششو میکنه و همیشه هم خودم میگم میخوام

ولی وقتش که میشه میترسم

باید طوری بشی که خودت شل بشی بخای

۹۰ درصد واقعا خودم حرفشو میزنم و میگم میخوام

ولی میترسم

دقیقا مشکلم اینه ک نمیتونم خودمو اروم کنموگرنه اون نهااایت تلاششو میکنه و همیشه هم خودم میگم میخوامو ...

خب باید بپذیری اول تو ذهنت قبولش کنی

اگه کلا نمیتونی برو دکتر

یعنی ھنوز باکرہ ای؟؟باید اول عشق بازی کنیدبعد کم کم امادہ میشی نترس

اره

بخدا خیلی وقت میزاریم براش

حتی دو ساعت هم پیش اومده

ولی نتونستم تا تو شرایط قرار میگیرم نظرم عوض میشه

واژینیسموس هستش

حتما باید با یه روانشناس صحبت کنی

راجع بهش توی گوگل سرچ بزن تحقیق کن متوجه میشی

بعضی عشق ها برای رسیدن صبر را زندگی می کنند و بعضی پایان ها زیباترین آغازند. پایان این فاصله آغاز تمام زندگی ما شد. خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍