2777
2789
عنوان

✨️✨️اهم

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 152 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بهبه گورورم تورکی دانیشیسیز

❤️✨️بلی جانیم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

چخبراااااا؟

سلامتی🤣و همراه با بدبختی فردا نمی تونم بیام نی نی سایت یه روز کامل یا شایدم بیام معلوم نیست چون امتحان مطالعات دارم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

چرا همتون بلدین؟😐فقط من نمیدونم

😂چرا آخه اصالتا ترکم

هوا سرده قندیل میبنده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز