lucylucifer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2661 عنوان حس میکنم دوس پسرم بهم صدمه میزنه 107 بازدید | 12 پست نمیدونم ولی خیلی ریز و نامحسوس صدمه جسمی بهم میزنه و گاهی فکر میکنم ازم متنفرهمیشه حسم واقعی باشه؟ خیلی دوسش دارم 1404/10/08 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروانه_جون۲۲ عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 309 اره و بعدا حتی ازدواجم بکنی حست محسوس و اشکار میشه ولی نمتونی کاری کنییا باید الان قید ادم غیرامن رو بزنییا با جسم و روح داغون باید با بچه یا بی بچه تو دهه سی سالگی از نو شروع کنی که از نو هم نمیشه چون داغونو له میشی اگه طلاقم بزاره بگیری
lucylucifer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2661 چطور این و میفهمی خیلی اتفاق افتاده مثلا مهربونه ولی یک کارری میکنه که صدمه بزنه مثل کبودی و اینا ولی در کنارش خودش رو مهربون نشون میده و میگه از قصد نبوده
lucylucifer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2661 مثلا چه صدمه ای نمی تونم بگم چجوری ولی آسیب جسمی میزنه ولی میگه از قصد نبوده و حواسم نبود خودمم نمی تونم ثابت کنم که از قصد اینکار رو میکنه😕
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41437 خیلی اتفاق افتاده مثلا مهربونه ولی یک کارری میکنه که صدمه بزنه مثل کبودی و اینا ولی در کنارش خودش رو ... اها 💕🌸☘️🌹
sahar_1233 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2536 نمی تونم بگم چجوری ولی آسیب جسمی میزنه ولی میگه از قصد نبوده و حواسم نبود خودمم نمی تونم ثابت کنم که ... خب اینجور ک معلومه اره صدمه میزنه دیگه بنظرم از این رابطه خودت رو بیرون بکش بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻
lucylucifer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2661 خب اینجور ک معلومه اره صدمه میزنه دیگه بنظرم از این رابطه خودت رو بیرون بکش آخه چرا ؟ من دوسش دارم ولی حس میکنم ازم عقده دارهنمیدونم اصلا چرا ؟ 😕همیشه به یک بهانه و شوخی یک صدمه جسمی میزنهگاهی ازش میترسم 🤦🏻♀️ میگم چقدر خرم عاشق این جانی شدم
sahar_1233 عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2536 آخه چرا ؟ من دوسش دارم ولی حس میکنم ازم عقده دارهنمیدونم اصلا چرا ؟ 😕همیشه به یک بهانه و شوخی یک صد ... عزیزم این دوست داشتن تو بدرد نمیخوره حتی اگر ی درصد هم جدی شد و رفتی سر خونه زندگی دست بزن پیدا میکنه و... الان تا دور نشده خودت از این رابطه سمی بکش بیرون واضح تر از این ک داره بهت آسیب میزنه؟ بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻
lucylucifer مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2661 عزیزم این دوست داشتن تو بدرد نمیخوره حتی اگر ی درصد هم جدی شد و رفتی سر خونه زندگی دست بزن پیدا میکن ... اونم با ظاهر مهربون و خیرخواه بدترین صدمه جسمی رو زدهاونم بدون هیچ دلیلی😭