2777
2789
عنوان

لج کردنم با مامان بابام

136 بازدید | 19 پست

همیشه در مورد همه چی فرمالیته نظرمو میپرسن آخرسرم کار و نظر خودشونو پیش میبرن انقدم بهم دروغ گفتن تاحالا که ازشون متنفر شدم

حالا میخوان برن وسایل خونه بخرن میخوام بگم خودشون برن من اصلا نمیام خسته شدم بس که الکی چیزای خوب براشون پیدا کردم و نادیدم گرفتن. صفر تا صد پیدا کردن همه چیو میسپارن به من بعد آخرسر یه حرکت رونالدینیویی میزنن.

میدونمم طبق معمول اگه تنها برن میرن بدترین و گرونترین چیزارو میخرن بعد منتشو سر من میذارن. از سر و ته همه چیم میزنن و همه چی بنظرشون غیرواجبه.کلا سلیقه هامون زمین تا آسمون فرق داره. هر غریبه ای هر غلطی کرده فقط اینام میخوان تکرار کنن...انگار نه انگار خودشون سلیقه و نظر دارن

کلا انگار همه خوش سلیقن فقط من بدم....

حالا با این اوصاف چکار کنم برم و نظر بدم یا کلا خودمو بکشم کنار

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نابودم کردن تو این زندگی قشنگ بخاطر کارا و رفتاراشون معلومه افسردگی گرفتم مثه مرده متحرک شدم

فکرنکن فقط پدرمادرتو اینجورین متاسفانه همشون فکرمیکنن خیلییی درک میکنن خیرو صلاحمونومیخوانوولی همونا ...بیخیال برو اصلا حرفاشونو جدی نگیر ک اذیت نشی

عزیزم اونا پدر و مادرت هستن و احتمالا اخلاقشون اینه هر پدرو مادری یه اخلاق های خاصی داره بنظرم تو یک ...

دروغگویی و جار و جنجال اونا چه ربطی به حساس بودن من داره

دروغای اساسی هاااا

فکرنکن فقط پدرمادرتو اینجورین متاسفانه همشون فکرمیکنن خیلییی درک میکنن خیرو صلاحمونومیخوانوولی همونا ...

توروخدا یه راهکاری ندارید من نسبت به حرفاشون بیخیال بشم؟

دروغگویی و جار و جنجال اونا چه ربطی به حساس بودن من دارهدروغای اساسی هاااا

خب ببین همه ی آدما یجور ساختار دارن یه چیز مثبت یه چیز منفی ولی شما داری به منفیش فک میکنی به این فکر کن که اگر چه به سلیقه خودشون میگیرن ولی نظر تورو هم میپرسن به نظر من به مادرت بگو مامان خونه خودته با سلیقه خودت بچینش اینجوری بهتره نه شما ناراحت میشی نه اون اگر سر این چیزا حرص بخوری بعدا خودت مشکل پیدا میکنی من خودم هیچوقت مهر مادری رو ندیدم بااینکه مادر بالا سرم بود هیچوقت بهم نگفت دوسم داره هیچوقت حالمو نپرسید الان با کوچکترین مهری که از بقیه نسبت به فرزنداشون میبینم حالم بده میشه پس برات مهم نباشه زیاد بهش فکر نکن این راهم من رفتم خودتو فقط داری اذیت میکنی دختر خوب