2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوق شما چقده؟

از کار بیرون ۵از کار خونه ۷(مشتری یابی هست )دیگه اگه درصدی توی فروش محصول بزارم خیلی بیشتر من فقط هماهنگ میکنم و سفارش میبندم

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

من قبلن میرفتم یه مدتم دنبالش بودم دوباره برم ولی انگاری دیگه نمیتونم زودی خسته میشم میام بیرون حاضر ...

من روز تصمیم میگیرم برم سرکار شب میشه زانوی غم بغل میگیرم و زل میزنم تو دیوار

شاغلم دوس دارم سر کار برم روزی که نمیرم حالم گرفته میشه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
پپشیمونم که ول کردم نرفتم

اهاا چرا عادت میکنیم واقعا اون روزی به پسری میگه هر دختر ایرانی یه پا مرد شده من خوشم نمیاد و.. 😂من آخه حرف حرف خودمه دیگه یادگرفتم اگه بچه داربشیم چییییی ترسم برای بعدا هست فعلا نامزدیم

اهاا چرا عادت میکنیم واقعا اون روزی به پسری میگه هر دختر ایرانی یه پا مرد شده من خوشم نمیاد و.. 😂من ...

من بچه که هیچوقت نخواهم اورد

کاش ادامه میدادم سرکارو

اشتباه بزرگی کردم نرفتم

💕🌸☘️🌹

شاغلی و استقلال مالی رو با دنیا عوض نمی کنم. یادمه یه زمانی با همسرم بحثم شده بود و فروشگاه بودیم و ...

بعد الان ازش پول میگیری هم یانه؟من میتونم بگیرم و خودمم شاغلم موندم باید بگم پول به منم بده یا نگم

خیلی خوبه شاغل شومنم شاغل بودن دوست نداشتم و ندارم ولی وقتی یه روز میشینم تو خونه دیوونه میشم پا میش ...

شاغل بودم تا اخر مهر ماه به دلیل یسری مشکلات که همکارا برام بوجود اوردن نرفتم وگرنه سرکار قبلیمو خیلی دوست داشتم

من بچه که هیچوقت نخواهم اورد کاش ادامه میدادم سرکارو اشتباه بزرگی کردم نرفتم

شاید الآنم دیر نباشه اگه میتونی و دوست داری برو چرا که نه

شاغل بودم تا اخر مهر ماه به دلیل یسری مشکلات که همکارا برام بوجود اوردن نرفتم وگرنه سرکار قبلیمو خیل ...

اهااا پس که اینطور خب بگرد حالا ببین شاید شد