2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ما اینجوری تصمیم گرفتیم که خرج خونه دست من باشه اما خب شوهرم خیلی سیاست به خرج داده. من دوست ند ...

من نه بنده خدا میگه مثلا میخوای با مشتریاش هماهنگ میکنم من میگه بردار یکی رو به حساب خودت بردار یکی به حسابم

من برنمیدارم اصلا ولی بهش میگم خودت بده اونم بعضی وقتا نمیده بعضی وقتا میده

اینجور نیست حواسش پرت میشه اینا مشغوله بی خوابی داره کارتاشو اصلا نمیبره همراه بانک نداره این همه خودشو محروم میکنه که فقط پس انداز کنه خونه بخره بخاطر این من برنمیدارم ازش زیاد😂

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

من نه بنده خدا میگه مثلا میخوای با مشتریاش هماهنگ میکنم من میگه بردار یکی رو به حساب خودت بردار یکی ...

میتونی برداری خودت جدا پس انداز کنی مثلا طلا بگیری بعد موقع خرید خونه رو کنی و بگی من اینقدر میتونم کمک کنم

همکار نمیخواین؟

باید اولا خودت یادبگیری ما آرایشگری کارمون هست

و تولید محتوا و ادمینی سایت فروش محصولات انجام میدم هم

میتونی برداری خودت جدا پس انداز کنی مثلا طلا بگیری بعد موقع خرید خونه رو کنی و بگی من اینقدر میتونم ...

اتفاقا اینکارو کردم طلا خریدم الان ولی برای کارم الان فروختم که کارمو پیشرفت بدم بعد از کارم انشالله هم جمع کنم همراهش

بهش گفتم وسایل برای کارم میخوام که قراره پولشو اون بده

حوصله خودمم ندارممم

آره سخته خب 😂یعنی بنظر میاد راحته چند ساعت فقط تو سالنم ولی بعد میام دیگه الان من ۶صبح میخوابم

هم کلاس دوره آنلاین دارم .هم تولید محتوا پیج

ولی موقته این خستگی ها فقط برای اوایل که خودمو بکشم بالا