2777
2789

ببین هر مشکلی داشتم یدونه خوندم آروم قرار گرفتم و حل شده

عالیه عالی

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من واسه سلامتی همیشه میخونم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من شبها یه چیزایی میدید در حد مرگ وحشت زده میشد جوریکه ما از دیدن چشاش میترسیدیم حتما باید سه تا ایت الکرسی میخوندم براش که آروم بخوابه و خوب میشد غیر اون نمیتونست بخوابه .این مهمترینش بود

انشالا سلامتی ابدی نصیبت

همچنین عزیزم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

آیةالکرسی را ار چقدر بخونی خوبه، تو خونه ی ما خوندنش جز واجبات، برای سلامتی ، وقتی سوار ماشین میشیم ، وقتی بچه هام شیطنت می کننن و می ترسم طوری بشن ، موقع اضطراب ،وقتی کسی میره سفر ، وقتی دخترم خوابش نمی بره و.....

دختر من شبها یه چیزایی میدید در حد مرگ وحشت زده میشد جوریکه ما از دیدن چشاش میترسیدیم حتما باید سه ت ...

الهیی عزیزم 🥹خداروشکر که بخیر گذشت

منم واقعا آرامش ندارم تنها پناهم همین سوره است که انشالا نتیجه بده نه فقط برای من برای همه

در دنیا پر از کپی با اصالت باش 🪽🖤