2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در غریب به اکثریت موارد وقتی دختر به پسر پیشنهاد میده از همون اول تعادل رابطه از نظر شناختی بهم میریزه ینی تا اخر شما نقش مرد رو باید ایفا کنید و طرفتون نقش زن اگه با این موضوع مشکل ندارید میتونید انجام بدید

و این اتفاق بعضا باعث میشه طرف هرکاری دلش میخواد بکنه به پشتوانه جمله ی خودت منو انتخاب کردی و تهش کسی که هم غرورش خورد شده هم احساساتش لطمه دیده شمایید

پس صبر داشته باشید کسی که قسمت شما باشه خودش به سمتتون کشیده میشه این حرفاییم که عشقتونو بی هیچ ترسی بگید و اینام یسری حرف روانشناسی زره که عملا توش کرامت انسانی درنظر گرفته نمیشه

در غریب به اکثریت موارد وقتی دختر به پسر پیشنهاد میده از همون اول تعادل رابطه از نظر شناختی بهم میری ...

به نظرتون اینده چنین ازدواجی چی میشه؟

خیانت و ..؟

بستگی. ب. ادمش دارهمن یکی عاشقم شد دور برنداشتمخودم عاشق کسی شدم دور برداشت

وقتی دور برداشت

تو چجور رفتار کردی چیکار کردی؟

چی بهش گفتی

بنظرت بهترین واکنش چیه

به نظرتون اینده چنین ازدواجی چی میشه؟خیانت و ..؟

راستش رو بخواید اکثرا بله چون اون فرد با خودش میگه اون منو همه جوره خواسته اگرم نخواد بدرک من که نمیخواستمش از اولم اون اومد سمتم

یه مثالی هست که چیزی که اسون به دست بیاری تلاشی برای نگهداشتنشم نمیکنی داستان همینه

وقتی دور برداشتتو چجور رفتار کردی چیکار کردی؟چی بهش گفتیبنظرت بهترین واکنش چیه

هیچی چیکارش کردم فقط ی کلمه بهش گفتم ( مرسی موفق باشید) از پشت گوشیم معلوم بود جا خوزده کسی ک اینمه دوسش داره بیخیالش شه،، و ازون روز حتی یکباررمم سراغشو نگرفتم، عشق من یک. طرفه اس،اون هیچ حسی بمن نداره، کلا ده روز باهم بودیم

هنوزم شماره همو داربم اینستاهم. فاالو داریم

بهترین واکنش بی تفاوت و. سکوته

🦋🌱
راستش رو بخواید اکثرا بله چون اون فرد با خودش میگه اون منو همه جوره خواسته اگرم نخواد بدرک من که نمی ...

حالا اگه دختر موفق و پولدار بشه،ممکنه پسره دلش بخواد بره باهاش؟

اگه پسره بعد از چند سال،بره سمت دختره

دختر باید چجور رفتار کنه؟؟؟

مثلا پیامش جواب بده و ضایعش کنه؟یا کلا سین نزنه؟

حالا اگه دختر موفق و پولدار بشه،ممکنه پسره دلش بخواد بره باهاش؟اگه پسره بعد از چند سال،بره سمت دختره ...

بالاخره اون پول و موفقیت هم جزعی از شخصیت اون دختره دیگه

اگه هنوزم دوسش داره میتونه بهش فرصت بده چرا که نه

بالاخره اون پول و موفقیت هم جزعی از شخصیت اون دختره دیگه اگه هنوزم دوسش داره میتونه بهش فرصت بده چرا ...

شما جای اون دختر بودین قبول میکردین

مبنا رو براین بزار که دختره عاشق پسره و پسره اونو فقط برای هوس میخواد و احساسات دختر رو زیر پا میزاره و بیاهمیت جلوه میده،و کات میکنن

بعد پسره چند سال بعد میبینه دختره وضعش خوب شده ،برمیگرده طرف دختر

معلومه که نه برگشتن همچین ادم سمی مگه چقدر میتونه این همه زخمو جبران کنه که بخوای ریسک کنی و دوباره ...

ممنونم از راهنماییتون

بعد اینکه بنظرتون جواب پیامش بدم و ضایعش کنم با حرفام

یا کلا سین نزنم؟