2777
2789
عنوان

بچممم

82 بازدید | 5 پست

اقا جاری اینای من طبقه بالای ما میشینن

بعد این بچه اش همسن بچه ی منه 13 سالشه کلاس هفتم

پسر من اصلا شبیه پسرای اینا نیست سرش تو درسه بچم

امسال تیزهوشان قبول شد و پسر جاریم قبول نشد

یه عالمه که جاریم بهم تیکه انداخته که با اونهمه کلاس و کتاب قبول نمیشد جای تعجب بود

بعدم الان پسر من یکم تو درساش افت کرده چون واقعا سخته براش یه عالمه عرفان منو مسخره مییکنه خودش و بچش

من شاغلم ما تو این شهر غریبیم بچم خیلی وقتا میره طبقه بالا میاد میگه مامان ارشام اینو گفت اونو گفت

روحیه ی بچم داره اسیب میبینه از اونطرفم همبازی نداره

چ کنمicon

راستی خودشم یه عالمه پول داده بچشو فرستاده غیرانتفاعی هی پز میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهرم هم راهنمایی هم دبیرستان تیزهوشان بود و خودم و برادرمم از دبیرستان تیزهوشان بودیم خب؟ و ببین عزیزم سال هفتم و سال دهم تیزهوشان هم نباشی برات سخته ولی تیزهوشان که باشی به مرااااتب سختتره چون خیلی خیلی خیلی خیلی روت فشار میاد و قطعا افت تحصیلی داری حتی ممکنه تا اخر سال تحصیلی هم افت تحصیلیت حفظ بشه اما بعد کم کم با شرایط خو میگیری و تغییر میکنه همه چیز.

من و برادرم توی راهنمایی توی بهترین غیر انتفاعی شهر خودمون بودیم ولی باور کن توی غیر انتفاعی اغلب اوقات خبری از درس خوندن نیست و معمولا جای بچه هاییه که خوشب زده زیر دلشون و...

به نظرم اونیکه باید به جاریش زخم زبون بزنه شمایی.

با غرور هم اینکار رو بکن و به بچت افتخار کن...

و خب میدونی مدارس تیزهوشان این رو میطلبه که بچه هر لحظه در حال درس خوندن باشه اما برای غیر انتفاعی اینطور نیست و خیلی جاها حتی نمره کیلویی میدن متاسفانه و...