2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

21 بازدید | 2 پست

سلام به دوس پسرم گفتم نمیخام ادامه بدم گیر داد ببینمت به اصرار رفتم الان دودل شدم

بغض وگریه شو دیدم حس کردم واقعا دوستم داره

بلا تکلیفم نمیدونم چیکارکنم

جفتمون جداشدیم ازدواجی نیست منم شاید دیگ هیچوقت ازدواج نکنم....مشکلم اینه حس میکنم نمیخاد هیچ مسیولیتی قبول کنه اولش میگفت دوتادوست معمولیم نباید توقعی داشته باشیم الان میگه درحدوسعم میتونم کنارت باشم و خودم درامدم اونقدر نیست و فلان...ولی واسه بیرون رفتن وکافه واینا خرج میکنه ...نمیخام تصمیم اشتباه بگیرم شاید بعدا با آدم بهتر وبا مسیولیت اشنابشم ولی الان دلم اینجا گیر کرده..پیش روانشناسم رفتم گفت تموم کن مردحامی نیس و قصد ازدواجم نداره فقط وابسته میشی ولی من حس میکنم دوستم داره ازصبح تاشب پیام میده ..میدونم متعهده ..ناراحتیم براش مهمه

وقتی میخوای با یکی بری تورابطه یاازدواج کنی باید از هرلحاظ طرفو بسنجی

درسته که هیچکس کامل نیست و هرکی یه ایرادی داره

اما بعضیا ایرادشون تو چیزای مهمه

مثلا تو زندگی مسئولیت پذیری خیلی خیلی مهمه

اگه الان توجه نکنی بعدا خیلی به مشکل میخوری

نگو مثلا متعهده و دوسم داره و مهربونه پس مسئولیت قبول نکنه هم اشکالی نداره...

این تعهد و مهربونی و دوست داشتن و اینا پایه های اصلی رابطه هستن و باید باشن اگه نباشه که نمیشه

پس چیز مثبتی هم نیست...

☔️⛈️🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان