shadow_00 مدیر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 7609 عنوان امسال عید لباس چی مده😍🎀✨ | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست من اینستا ندارم نمیدونم امسال چی مده بنظرتون چ مدلی بدوزم؟میخام پارچشو بگیرم چون تو بازار لباسا اکثرن کوتاهن۱۹ سالمه،ی مدل اسپرت و شیک بخام بدوزم چی مناسبمه؟ تاپیک جهت سرگرمی و ایده س❤️ خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷 1404/10/08 | 22:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadow_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 7609 حالم خوب نبود چرت و پرت گفتم آره پارچه بگیر لباستو بدوز ب خوشی بپوشی فداسرت❤️قربونت گلی خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 402 اهان پس خیلی مونده البته من خودم هیچوقت طبق مد لباس نمیخرم چون سبک و سلیقه من نیستحالا نمیدونم تو چجوری هستی اگر میخوای حتما مثل مد بدوزی ک صبر کن . اگر هم خودت میخوای همینطوری یه مدل بدوزی میتونی الانم پارچه بدی خیاط ..
shadow_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 7609 البته من خودم هیچوقت طبق مد لباس نمیخرم چون سبک و سلیقه من نیستحالا نمیدونم تو چجوری هستی اگر میخوای ... ن منم همیشه طبق مد پیش نمیرم الانم باید منتظر بمونم چی مد میشه اگ باب میلم بود ک میدوزم اگ نه ی مدل ساده و اسپرتمامانم خیاطه از این بابت خیالم راحته خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷
lia_ عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 402 ن منم همیشه طبق مد پیش نمیرم الانم باید منتظر بمونم چی مد میشه اگ باب میلم بود ک میدوزم اگ نه ی مدل ... اها خب پس .. انشاا.. سال خوبی باشه برات به خوشی و سلامتی و موفقیت عزیزم
shadow_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 7609 اها خب پس .. انشاا.. سال خوبی باشه برات به خوشی و سلامتی و موفقیت عزیزم قربونت عزیزم خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷