2777
2789
عنوان

ازدواج مرد مطلقه و دختر مجرد

315 بازدید | 29 پست

دوستم ۲۹ سالشه فیزیوتراپیسته تو یه کلینیک خصوصی بالاشهر کار میکنه خواستگارش دندانپزشکه معروفیه بالاشهر مطب داره و کلی مراجعه درامدش یکی دو میلیارد در ماه هست و کلا خیلی پولداره این اقا خیلی ام ظاهر و تیپش خوبه ۳۸ سالشه ولی بهش ۳۰ میخوره تنها نکته منفیش اینه که یه بار طلاق گرفته و علت طلاقشم این بوده سازش نداشتن و زنشم میخواسته مهاجرت کنه این نمیخواسته و جداشدن الان ۴ ساله جداشده قبلش ۳ سال زندگی کرده بودن این اقاهم تو همون ساختمونی که دوستم کار میکنه مطب داره چند بارم رفته فیزیوتراپی دوستم براش انجام داده و کلا خیلی علاقه مند شده به دوستم و دوستمم بهش حس پیدا کرده ولی به خاطر طلاقش تردید داره میگه هم خودم یه حس بدی دارم که قبلا ازدواج کرده هم اینکه جلو اطرافیان و فامیل خجالت میکشم ولی با این حال علاقه مند شده خواستگارای دیگ ام در سطح خودش داره ولی احساسی نسبت به اونا پیدا نکرده

بنظرتون میتونه نسبت به دیگران و نظرشون بی تفاوت بشه و اقا بچه ام نداره

کسی همچین تجربه ای داشته

چه اشکالی داری اخه اگه مرد خوبیه ازدواج کنه

خیلی از مردا هم مجرد بودن ولی با مطلقه ازدواج کردن

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به خاطر حرف مردم

حرف مردم اصلا مهم نیست

مردم زر زیاد میزنن

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

به دیگران چیزی نگه

یکی از اقواممون اینطور بود با فردی ازدواج کرد که همسرشون فوت کرده بود هیچکدوم از فامیلای خود دختره اصلا نمیدونن این قضیه رو همشون فکر میکنن پسره همم اولین ازدواجشه

2790
2778
2791
2779
2792