2777
2789
عنوان

روابط دوستی

62 بازدید | 3 پست

حقیقتا چند وقته توی انتخاب دوست به خودم شک میکنم و هی به خودم میگم نه تو با همه مشکل داری و از هر کی یه ایرادی میگیری چون من یه اخلاقی دارم که بعضی وقتا یکی از دوبرایام شدیدا میره رو مخم و همه چیزش برام ازاردهنده میشه

ولی مثلا یکی از صمیمی ترین دوستام از اون دسته دختراست که عاشق اینه که توجه پسرا رو داشته باشه(خودش میگه برداشت من نیست) و من اصلا از مرکز توجه بودن خوشم نمیاد و چون ما باهم دوستیم و همه جا باهم هستیم منم معذب میشم مثلا یهو تو مترو از یکی خوشش میاد شروع میکنه به زل زدن و نگاه عشوه ای به طرف انداختن

شاید با خودتون بگید خب باهاش قطع ارتباط کن یا رابطتو کم کن ولی خب اینجوری نیست اون ادم هم نقاط مثبت خودشو داره

و من چون نسبت به خودم این تصور رو دارم که نمیتونم با هیچکس دوست صمیمی باشم دوباره قطع ارتباط کردنم این حسو دوباره بهم یاداوری میکنه

طبیعیه آدما صد در صد شبیه هم نیستن مخصوصا تو دوستیا وقتی چیزی از دوستت اذیتت میکنه، سعی کن فاصله یا محدودیت کوچیکی بذاری بدون قطع کامل ارتباط. مثلا میتونی وقتایی که میدونی رفتارش اذیتت میکنه کمتر باهاش بیرون باشی یا روی چیزایی تمرکز کنی که خوشایندت هست. به مرور متوجه میشی کدوم رفتارها قابل تحمل هستن و کدوم نه، بدون این که دوستیتون به هم بخوره.

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

کلا رفتار های شدید اینجوری خیلی زیاد انجام میده

و خیلیم همش تو مود افسردگی و بدبختی و این داستاناست

ببینید هر کسی خب به اندازه خودش مشکل داره ولی من اصولا ادمیم که سعی میکنم خیلی خودمو تو غصه فرونبرم دید مثبتی داشته باشم خوب یا بد جونیه ما داره میگذره و تموم میشه من دلم میخواد خوشحال باشم از اینکه سالمم از اینکه هنوز جوونم از اینکه هنوز کلی وقت دارم ولی این همش اینجوریه که اره بابا زودتر بمیریم تموم ه بره در صورتی که یه زندگی کاملا نرمال مثه بقیه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثلا یه دوست دیگه دارم اون همش دوست داره رو همه کنترل داشته باشه من خودم ذاتا ادم اورتینکیم طوری که وقتی از بیرون میام خونه تک تک مکالمه هام حتی با رندوم ترین ادمارو صدبار مرور میکنم بعد این دوستم هربار که با ماشینش برمیگشتیم از دانشگاه هی میگفت چرا با فلانی حرف زدی چرا به فلانی سلام کردی یا میگفت چرا بفلان چیز خندیدی یا تو کلا خیلی تو همه چیز نظر میدی این حرفاش باعث شده بود من تا مدت های با کسی حرف نزنم

بعدا که متوجه شدم چقدر رفتارش داره اورتینک بودن منو تشدید میکنه(هنوزم اثرش هست) ازش فاصله گرفتم ولی واقعا چرا به هر کی نزدیک میشم یه اسیبی میرسونه همیشه هم تا اخرین لحظه تحمل میکنم شاید ایندفعه اشتباه کرده باشم اخرشم میسوزم