2777
2789
عنوان

چه جوری این اخلاقموترک کنم

250 بازدید | 23 پست

همیشه توی خونه راه میرم وتمیزمیکنم اگه یه ذره خونم کثیف باشه اعصابم بهم میریزه شوهرم میگه من زن گرفتم چرااینجوری میکنی بشوروبساب روکه مادرمم میکرد بیچاره پسرام که نمیذارم اسباب بازیاشونو بریزن خودم دیگه خسته شدم

برو دکتر شاید وسواس داری با دارو خوب بشی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميشه يه سر بياى خونه ما😕😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

😕😕😕😕

منم خییلی به تمییزی حساسم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

دوست عزیز بهتره علت این موضوع رو کنکاش کنید احتمالا تو خونه پدرتون اینطوری حکم بوده همین که از این وضعیت ناراحت هستید علامت خوبیه بهتره اول خودتون سعی کنید از این وسواس رها بشید اگر موفق نشدید با یه روانشناس مشورت کنید 

خانوم های تمییز به گل های قشنگه من رای میدین اگه دوس دارین 

ممنون میشم😘😘😘

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

وای چه بد.همیشه این جمله رو بگو که مردا دنبال زن های دلبرن نه کسایی که مثه کوزت کار میکنن و ا ین جمله اگه بهش ایمان داشته باشی معجزه میکنه

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم