2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی فکر میکنی ک راحت میشی دختر دایی منم خودکشی کرد داخل خواب هرکی میره همش ناراحته سرگردونه لباس ...

تروخدا نمیتونم دیگه خسته شدم دلم میخواد مغزم از سرم در بیارم بندازم بیرون

👍کاملا میفهمم چی میگی 👍ولی اول بجنگی....تا تهش برو صدت رو بزار .....

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

من جرعتشو ندارم خیلی ضعیفم دیگه نمیتونم

نگو نمیتونم عزیزدلم اگه من از دردام برات بگم باید به زندگی کردن من و ادامه دادنم مدال طلا بدی😔

گلم تو خودتو دوست داشته باش هیچکس جز خودت نمیتونه آرومت کنه وقتی عصبی هسی برو حتما دوش بگیر سعی کن آهنگ شاد گوش کنی

اخه چه عاقبت مگه آدم دیگه چیزی میفهمه

اون دنیایی که هست... عذاب اونی که خودکشی میکنه به اندازه روند خودکشیشه... اینو واضحا دیدم و فهمیدم تو زندگیم

سابقه خودکشی ام دارم و صد از صد پشیمونم...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

منم خسته ام منم دلم میخواد نباشم .اعصابم پدرم و درآورده دم به دقیقه افسردگی .دم به دقیقه اعصابم میزنه به همه جام خسته شدم یا سرگیجه داشتم .استرس بدنم من و کشته ولی فکر اون دنیا و عذابش رو که میکنم تنم میلرزه .پس پشیمون شو

اخه چه عاقبت مگه آدم دیگه چیزی میفهمه

اره میفهمه. حس بدیه، تجربش کردم. ـ بعدش بدتر از قبلشه. نکن تروخدا😔💔از من بدترین مگه 😔💔

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️