2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم منم نخواستم ناراحتت کنم.نیازی به عذرخواهی نیست،فقط نگرانت شدم.نکن فدات شم.از این روزای گند ...

چی بگم اخه خسته شدم همش فکر مرگم من آدمیم بادام از مرگ میترسم ولی بخونم میگم بزار اول خودم خودم بکشم دیگه راحت شم از فکر کردن به این موضوع

خیلی ضعیف شدم بقران من اون آدم چهارسال پنج سال پیش نیستم که به هیچی فکر نکنم که هیچکاری نکنم از صبح ...

گلم چرا نمیری مشاوره؟؟؟

عزیزدلم یه جا یه پستی رو دیدم ک میگفت این مردم حتی روزی ک بمیری هم اگه بارون بیاد نمیان تشیح جنازت ک یه موقع خیس نشن یا هنوز به خاک نرفتی مردم به فکر اینن ک ناهاری هم درکار هس یانه...

گلم هیچکس به هیچکس نیستاااا تو فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی یه موقع هایی منم زمین تا آسمون رو فوش کش میکنم چون کسیو ندارم اما یهو به خودم میام که فقط باید خودم به فکر خودم باشم خودم حال خودمو خوب کنم شده با مشاوره یا حتی آرایش کردن یا هرچیییی...

اینم بدون با مرگ هیچی درست نمیشه...

دختر دایی منم خودشو با طناب خفه کرد خانوادش به چهل روز نرسید داشتن سر طلاهاش و لباس هاش و خوراکی های داخل کمدش دعوا میکردن دوست پسرش به سال نرسید رفت زن گرفت بچه آورد...دختر دایی منم هر روز با لباس مشکی داره میاد خواب مردم همش میگه پشیمونم یا میگه طناب رو از دور گردنم باز کنین میخام برگردم دارم آتیش میگیرم یا داخل یه خاکی نشسته داره خاک میریزه روی سر خودش من وقتی داداشمم دو سال بعد دختر داییم فوت کرد همش میومد خوابمون میگفت فلانی یعنی دختر داییم اینجا دارم میبینمش اما خیلی دارن عذابش میدن

چی بگم اخه خسته شدم همش فکر مرگم من آدمیم بادام از مرگ میترسم ولی بخونم میگم بزار اول خودم خودم بکشم ...

خب فکر نکن بهش.انقدر ازش میترسی فکر میکنی با این کار بهش غلبه کردی.انگار کارو تموم کردی و بالاخره شده و راحت شدی.ولی اشتباهه.حالا قراره عاشق بشی،عشق و خال کنی،مادر بشی.به نظرم خدا چیزای خیلی قشنگی برات گذاشته کنار.خرابش نکن

گلم چرا نمیری مشاوره؟؟؟عزیزدلم یه جا یه پستی رو دیدم ک میگفت این مردم حتی روزی ک بمیری هم اگه بارون ...

مرسی ازت عزیزم حالمو بهتر کردی مشاورم که چی بگم خواستم ده بار برم هعی گفتم نه شاید وضعیت بهتر بشه شاید خوب بشم شاید هیچی نشه هعی خودمو میزنم به کوچه علی چپ که هیچی نیست یچیزی نمیشه

خب فکر نکن بهش.انقدر ازش میترسی فکر میکنی با این کار بهش غلبه کردی.انگار کارو تموم کردی و بالاخره شد ...

نمیدونم واقعا کاش حداقل دلم آنقدر نمیسوخت که چرا تا اینجا زندگی نکردم 😭