2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 44 پست
سر همزن دستی رو با فشار ملایم ،۱۰دقیقه رومحل کبودی دورانی ماساژ بده کلا از بین میره

جدی الان انجام میدم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
الان مشکل تو هست یا اون

هر دو هم من دوست ندارم کسی ببینه هم خودش

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چکار میکنید من تاحالا همچین کاری نکردم ولی هرزگاهی شوهرم ک بو د م میکنه😁

شد دیگه

نمیشه دیگه چسب زخم واسه زمانی بود. که کسی ندیده بود این دیکه تمرکز رفته دیدن به روش آوردن میخوام یه ...

فعلا یقه اسکی بپوشه تا محو بشه خودش

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

فعلا یقه اسکی بپوشه تا محو بشه خودش

نمیپوشه کلا نداره یقه اسکی

ممنون از همگی من برم امتحان کنم اول از همزن شروع میکنم نتیجه رو اعلام میکنم

یه بار همین بلا سر شوهرم اومد، بدشانسی مادر شوهرم دید، گفت چی شده؟ گفتیم زنبور نیش زده 😂

یه روزِ تمام به زنبور فحش و لعن و نفرین فرستاد و غُر زد🫤

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

یه بار همین بلا سر شوهرم اومد، بدشانسی مادر شوهرم دید، گفت چی شده؟ گفتیم زنبور نیش زده 😂یه روزِ تما ...

🤣🤣

بچه ها هم زن دستی عالی بود ممنون از همگی

یه بار همین بلا سر شوهرم اومد، بدشانسی مادر شوهرم دید، گفت چی شده؟ گفتیم زنبور نیش زده 😂یه روزِ تما ...

چه دروغ تابلویی 🤪🤪🤣🤣🤣انقد بدم میاد یه عده میپرسن چی شده کنکاش میکنن،یعنی خودشون نمیدونن!,😏😏

چه دروغ تابلویی 🤪🤪🤣🤣🤣انقد بدم میاد یه عده میپرسن چی شده کنکاش میکنن،یعنی خودشون نمیدونن!,😏😏

چون اولش کبودیش قرمز رنگ بود شبیه نیش زنبور بود.😀

البته مادر شوهر من مسن و سَر و ساده اس. فکر نکنم فهمیده باشه.

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘