حالا امروز تو اداره چند نفر به روش آوردن من خیلی خجالت کشیدم چکار کنم که کبودی بره کسی راهکاری داره خودم یخ گذاشتم ولی بازم درست نشد
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یه کارم میشه کردمن خودم متاسفانه یه بار برام پیش اومدو اوکی نبودم تو باشگاه و... کسی ببینهیه پانسمان ...
این دیگه نمیشه چون یه بار دیدنش منم گفتم صبح یه چسب زخم میزدی روش گفت خودم ندیدم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مجردم چسب زخم بزن یا پانسمانش کن 🤣😂یکمم زیرش بتادین بزن انگار خون اومده ولی چون خیلی ضایع هست یه چ ...
نمیشه دیگه چسب زخم واسه زمانی بود. که کسی ندیده بود این دیکه تمرکز رفته دیدن به روش آوردن میخوام یه کاری کنم محو بشه دیگه کسی نبینه